FED paskelbė sukūręs naują bankų saugumo ir patikimumo vertinimo sistemą

  • Teksto dydis:

Federalinis atsargų bankas (FED) penktadienį paskelbė sukūręs naują sistemą didžiausių JAV bankų patikimumui vertinti, atsižvelgiant į taisykles, priimtas po 2008 m. pasaulinės finansų krizės, praneša naujienų agentūra „Reuters“.

FED atstovų teigimu, naujoji sistema leis atidžiai stebėti bankų patikimumo rodiklius, tokius kaip kapitalo atsargos, likvidumas ir banko valdymas. Naujoji sistema pradėta kurti 2017 m. rugpjūtį, atsižvelgiant į visuomenės ir finansų sektoriaus pasiūlymus.

Šalies bankai, valdantys turto už daugiau nei 100 mlrd. dolerių, bus vertinami pagal naująją sistemą. Praeitais metais FED pateiktame pasiūlyme naujosios taisyklės galiotų bankams, valdantiems turto už daugiau nei 50 mlrd. dolerių.

„FED valdybos parengta didžiųjų šalies bankų priežiūros sistema dėmesį sutelkia į kapitalo atsargas, likvidumą ir banko valdybos patikimumą“, - spaudos konferencijoje teigė FED atstovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir kas gali paneigt kad tai ne pasiruošimas USD panaikinimui? (tai JAV ekonomikai BŪTINA, tam seniai ruošiamasi, bet - bijomasi pasaulinių pasekmių... o juk dabar JAV realiai jau nutraukė visus prekinius ryšius su likusiu Pasauliu)

Pilietis

Pilietis portretas
Ne saugumą bankų sukūrė o darbo vietas savo Saviem.Nusibodo šitie bankų aferistai .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių