F. Hollande’o partnerė V. Trierweiler po skandalo išėjo iš ligoninės

Prezidento Francois Hollande'o (Fransua Holando) partnerė šeštadienį po ligoninėje praleistos savaitės išvyko namo, o Prancūzijos lyderis tuo tarpu raginamas paaiškinti, kas dedasi jo asmeniniame gyvenime po pranešimų apie slaptą romaną su aktore.

Pirmoji ponia Valerie Trierweiler (Valeri Trirveiler) iš Paryžiaus ligoninės, į kurią buvo paguldyta sausio 10 dieną dėl nervinio išsekimo ir žemo kraujospūdžio, išvyko į prezidento rezidenciją Versalyje, sakė šaltinis jos biure.

Pateikdama pirmą po kilusio skandalo savo komentarą, V.Trierweiler „Twitter“ padėkojo šalininkams.

„Ačiū iš visos širdies visiems tiems, kurie atsiuntė paramos žinutes, ... labai sujaudinta“, - parašė ji, pasinaudodama savo asmenine, o ne oficialia, paskyra.

Susirūpinimas dėl 48 metų V.Trierweiler didėjo jai pasijutus blogai po bulvarinio žurnalo „Closer“ pranešimų, kad 59 metų F.Hollande'as užmezgė romaną su 41 metų aktore Julie Gayet (Žiuli Gajė).

Žurnalas „Paris Match“, kuriame V.Trierweiler dirbo reportere, o dabar turi savo skiltį, penktadienį pranešė, jog jos šeima „nerimavo“, nes jos 16-metis sūnus Leonard'as (Leonaras) negalėjo jos aplankyti ir ji neatsakinėjo į skambučius.

Tačiau jis susitiko su motina jai išėjus iš ligoninės ir „Twitter“ parašė: „Pagaliau su savo motina! Džiaugiuose, kad vėl esu su ja“.

Šeštadienio pranešime žurnalas teigė, kad pirmoji ponia „beveik su niekuo“ nesimatė, kol gulėjo Pitjė-Salpetrijero ligoninėje.

Čia ji sustiprėjo valgydama – sočius makaronus su sūriu ir kumpiu, kurių tikriausiai nebūna prezidentūros rūmuose, kur ruošiami gurmaniški „naujosios virtuvės“ patiekalai, rašė žurnalas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių