Estijos ir Rusijos pasienyje susitiko Santa Klausas ir Senis Šaltis

  • Teksto dydis:

Estijos pasienyje su Rusija esančiame Narvos mieste ant abi valstybes jungiančio tilto „Draugystė“ trečiadienį susitiko estų Santa Klausas ir rusų Senis Šaltis.

Pirmiausia jiedu aplankė Narvos miestą, o vėliau per naujus pasienio patikros punktus „Narva-2“ ir „Parusinka“ išvyko į Ivangorodą, pranešė estų visuomeninis transliuotojas ERR.

Šie personažai iš pradžių su žiemos šventėmis pasveikino Narvos miesto vadovybę ir gyventojus, apdovanojo darželinukus ir aplankė Narvos ligoninės vaikų skyrių. Vėliau jiedu išvyko į Rusiją.

Nuo 2005-ųjų kasmet vykstantis renginys „Senis Šaltis ir Kalėdos be sienų“ įvyko Narvos ir Ivangorodo administracijų ir rusų muitinės posto vadovybės iniciatyva.

Šio renginio tikslas – paskatinti žinybų ir pasienio miestų valdžios bendradarbiavimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėd atmaroz

 Dėd atmaroz portretas
Ant baravyko ta santaklausą!

Buras

Buras portretas
Nežinau kaip bus su seniu Šaltčiu. Bet Santa Klausui tai nepavidetina! Visai greitai Muhametas su Ahmedu jam parodis iš kur kojos digsta

to "grynaveislis"

to "grynaveislis" portretas
nelabai tikiu, kad grynaveislis....sakoma - mastau kaip rašau, rašau kaip mąstau.....pas tave nei rašto taisyklingo lietuviško, nei minčių dėstymo taisyklingai vėlgi lietuviškai.....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių