Estijoje vengiantiems karinės tarnybos gresia teisės vairuoti sustabdymas

  • Teksto dydis:

Estijoje karinės tarnybos vengiantiems asmenims siūloma sustabdyti vairuotojo pažymėjimo, medžiotojo arba žvejo kortelės galiojimą – tokias įstatymo pataisas ketvirtadienį posėdyje svarstys vyriausybė.

Vyriausybės spaudos tarnyba naujienų agentūrai BNS nurodė, kad ketvirtadienio posėdyje turi būti aptartos Gynybos ministerijos pasiūlytos tarnybos pajėgose įstatymo pataisos ir virtinė kitų su tuo susijusių teisės aktų, kurie suteiks galimybę įvesti tarnybos vengiančių žmonių teisių ir leidimų apribojimus.

Pagal siūlomas pataisas, gynybinės pajėgos ir Gynybos išteklių departamentas gali gauti teisę taikyti tokiems asmenims sankcijas: prašyti teismo sustabdyti transporto priemonių, mažųjų laivų ir vandens motociklų vairuotojo pažymėjimų galiojimą. Be to, gali būti siekiama sustabdyti leidimo turėti ginklą, žvejo ir medžiotojo kortelių galiojimą arba išdavimą.

Siūlomi pakeitimai turėtų įsigalioti 2019 metų sausio 1 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Nebus tuojau ką pakviesti į armiją, visame Pabaltyje.Emigruoja žmonės .Koks džiaugsmas laisvės ,žino visos pabaltijo šalys,durniai ukrainiečiai nežino dėl ko žūsta.Buržujai laisvės nori.Korupciją pirmiausia reikėjo išgyvendinti visoje buvosiose TSRS šalyse,tada galima buvo pamąstyti ,ar reikalinga tą laisvė ir išstojimas iš TSRS.

Kęstas

Kęstas portretas
Yra dar viena priežastis mums dingti iš čia. Trys galingos jėgos Amerikoje stumia muitų karą pirmyn. Silpnai ir vien tik eksportu paremtai Lietuvos ekonomikai muitų karas yra baisus. Todėl verta pasidomėti, iš kur to muitų karo grėsmė kyla. Muitų karą Amerikoje stumia pirmyn valdantieji respublikonai, opozicijos demokratai ir amerikietiškas verslas. "Nors kosmopolitiški Amerikos demokratai giria visuotinį bendradarbiavimą ir gyvena miestuose, kuriuose yra didelės vertės paslaugų eksportas, susirūpinimas dėl žalos darbuotojams ir aplinkai įtvirtino šią partiją labiau prekybai skeptiškai nusiteikusių gretose. Elizabeth Warren, žinoma demokratė ir senatorė iš Masačiusetso, pasisako už muitų tarifus.

Kęstas

Kęstas portretas
Daugiau pritrenkianti yra valdančiųjų Amerikos respublikonų evoliucija. Nuo 2015 m. Respublikonų rinkėjų požiūris į prekybos susitarimus perėjo nuo teigiamo iki labai neigiamo. Naujausi tyrimai rodo, kad Kongreso rinkimų apygardose, kuriose įmonės turėjo konkuruoti su didesniu Kinijos konkurentų srautu, politinė parama nuėjo radikalesniems kandidatams apskritai, o prezidento rinkimuose - anti-globalistiniam respublikonų kandidatui. Respublikonų politika keičiasi, atsakydama į šias tendencijas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių