E. Macronas: rankos paspaudimas D. Trumpui buvo tiesos akimirka

  • Teksto dydis:

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emanuelis Makronas) pareiškė, kad didelio atgarsio sulaukęs jo gniuždantis rankos paspaudimas JAV prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui) buvo „tiesos akimirka“, turėjusi parodyti, kad jis nebus lengvai nusileidžiantis partneris.

E.Macronas vienam prancūzų sekmadieniniam laikraščiui sakė, kad „mano ir jo rankų paspaudimas nebuvo nekaltas“.

„Reikia parodyti, kad nedarysi nuolaidų – netgi simbolinių, bet taip pat per daug nesireklamuoti“, – pridūrė jis.

E.Macrono biuras naujienų agentūrai AP patvirtino, kad prezidentas tikrai išsakė šiuos komentarus laikraščiui „Le Journal du Dimanche“.

E.Macronas ir D.Trumpas, pirmąkart pasimatę prieš ketvirtadienį vykusį NATO viršūnių susitikimą Briuselyje, taip smarkiai ir ilgai spaudė vienas kitam rankas, kad net pabalo jų krumpliai.

JAV prezidentas jau atrodė norįs paleisti ranką, bet Prancūzijos lyderis dar kelias akimirkas ją laikė sugniaužęs. Matėsi, kad tuo metu jie abu smarkiai sukando dantis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Macronas elgiasi kaip vaikas. Bet suprantama, nes mama gi ji priziuri.

Kęstas

Kęstas portretas
Nustokite atakuoti Amerikos prezidentą, susitvarkykite Europoje. Paskutiniame galingiausių pasaulio valstybių vadovų susitikime, vadinamame G7, Italijos valdžia spaudė, kad migrantų srautas į Vakarus būtų pripažintas naudingu Vakarams. Amerikos prezidentas Trumpas, savaime suprantama, nesutiko su tokia idėja, pabrėždamas, kad migrantai atima mūsų darbo vietas. Migrantams naudingas nutarimas nebuvo priimtas. Kodėl Italijos valdžia taip elgiasi? Nes iš Libijos į Italiją vis dar leidžiamas didžiulis Afrikos migrantų srautas. Už mūsų pinigus. Atitolę 12 mylių nuo Libijos krantų ir patekę į tarptautinius vandenis, nelegaliai žmones gabenantys nusikaltėliai praduria gumines valtis, o šalia stovintys operacijos „Sophia“ laivai, ima gelbėti skęstančiuosius ir gabena juos į artimiausią saugų tašką – Italiją. Mūsų mokesčiai įnašų į EU biudžetą pavidalu eina tos idiotiškos „Sophia“ laivų finansavimui.

Kęstas

Kęstas portretas
Ši idiotiška programa įgyja pagreitį: jau 50 000 Afrikos migrantų pasiekė Italiją šiais metais, 40-čia proc. daugiau negu per tą patį laiką praeitais metais. Mes įsivežame musulmonų karius ir musulmonų karą už mūsų pačių pinigus. Pasaulyje Amerikos prezidentas Trumpas pradeda įvesti tvarką problemoje su migrantais. Amerika buvo ir yra intelektualiai, ekonomiškai ir kariniu požiūriu įtakingiausia pasaulio valstybė. Bet Europoje ir Lietuvoje vis dar nėra tvarkos problemoje su migrantais. Todėl prezidentui Trumpui reikia mūsų pagalbos. Spauskime mūsų valdžią ir mūsų europarlamentarus. Kaip juos spausti? Renkate kokį nors askaridžių nukankintą Lansbergio anūką? Klauskite, ką jis padarys problemai su Afrikos migrantais spręsti. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių