Dūmos pirmininkas: sankcijomis Maskvai mėginama pateisinti kaltę dėl Ukrainos krizės

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų paskelbtos ekonominės sankcijos Rusijai yra mėginimas pateisinti savo kaltę dėl krizės Ukrainoje, pareiškė Rusijos Valstybės Dūmos pirmininkas Sergejus Naryškinas.

„Vadinamosios ekonominės sankcijos, paskelbtos JAV ir kitų šalių, jų sateličių, iš dalies yra mėginimas pateisinti savo kaltę dėl įvykių ... Ukrainoje – dėl krizės, kurią išgyvena ta valstybė“, – sakė S.Naryškinas ketvirtadienį per vizitą Indijoje.

„Jungtinių Valstijų kaltė dėl tų įvykių yra reikšminga ir akivaizdi visam pasauliui“, – pridūrė jis.

S.Naryškinas taip pat pakartojo, kad Jungtinių Valstijų paskelbtos sankcijos Rusijai yra „ekonominis šantažas, neturintis nieko bendra su teisės normomis“.


Šiame straipsnyje: Sergejus NaryškinasVakarų šalyssankcijos Rusijaikaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

patys tikriausi fasitai

patys tikriausi fasitai portretas
yra kacapai neigiantys kitu tautu teise egzistuoti. Slyksti veisle, verta isnaikinimo.

jankis

jankis portretas
landzberginiai pydarai,tai jūs ęsat tikri fašistai ir amerikos banditų pagalba dabar kievo fašistinė chunta žudo donbasą

Teisingai, tik priežastis tai kita

Teisingai, tik priežastis tai kita  portretas
Labai teisingai pasakė Dūmos pirmininkas: „sankcijomis Maskvai mėginama pateisinti kaltę dėl Ukrainos krizės“. ........Vakarai jaučia kaltę, kad leido fašistinei Putino Rusijai atplėšti nuo Ukrainos Krymą ir iki šiol nesustabdo Rytų Ukrainos teriojimo. Iš čia - sankcijos Maskvai ir fašistinės Putino klikos diplomatinė izoliacija pasauliniu lygiu. Tokia realybė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių