D.Medvedevas: suaktyvėjo užsienio šnipai

Rusija teigia, kad jos specialiosios tarnybos pernai išaiškino 199 asmenis, kurie užsiiminėjo žvalgyba užsienio šalių naudai.

Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo teigimu, tarp šnipų buvo 158 agentai ir 41 kadrinis darbuotojas. 26 asmenys buvo Rusijos piliečiai, praneša šalies žiniasklaida.

D. Medvedevo teigimu, paskutiniu metu užsienio spec. tarnybų susidomėjimas politinio pobūdžio informacija ir jos rinkimas yra išaugęs.

Todėl D. Medvedevas paragino kontržvalgybą „operatyviai reaguoti į galimus bandymus daryti įtaką iš pašalies visuomeniniams ir politiniams procesams Rusijoje“.

Be to, šalies prezidentas pareiškė, kad Rusijos spec. tarnyboms pavyko 2011-aisiais užkirsti kelią 8 teroro aktams.


Šiame straipsnyje: Dmitrijus Medvedevas

NAUJAUSI KOMENTARAI

sigitas

sigitas portretas
Kada tik jų nebuvo ? Jie kaip kirminai valstybes griaužia iš vidaus....Bet ar tai gerai ,kad valstybės siunčia ir apmoko šnipus?Civilizuotame pasaulyje to nebūtų....

ss

ss portretas
Pries pat rinkimus (arba is karto po ju) visada atsiranda nauju priesu arba suaktyveja snipai..Prisiminkime putino 1999 invazija i cecenija arba 2008 metu gruzijos-rusijos kara (pirmuoju atveju iskilo putinas, antruoju meskiukas itvirtino savo "autoriteta" kaip valstyves vadovas)...dabar "aktyveja snipai" - rusijai reikia "tvirtos rankos"!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių