D. Trumpo televizijos realybės šou žvaigždė palieka Baltuosius rūmus

  • Teksto dydis:

Politikos eksperte virtusi buvusi televizijos realybės šou žvaigždė Omarosa Manigault (Omarosa Manigo) palieka Baltuosius rūmus, pranešė pareigūnai apie dar vieną pasikeitimą Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) administracijoje.

Buvusi D. Trumpo vesto realybės šou „Mokinys“ žvaigždė iš darbo išeina kitų metų pradžioje, trečiadienį pranešė Baltųjų rūmų atstovė Sarah Sanders (Sara Sanders).

„Omarosa Manigault Newman (Omarosa Manigo Niuman) vakar atsistatydino, norėdama siekti kitų galimybių“, pranešė S. Sanders ir pridūrė, kad savo pareigas ji eis iki 2018 metų sausio 20 dienos.

Kolegoms dažnai kildavo klausimų, ką veikia viena garsiausių afroamerikiečių D. Trumpo administracijoje, gaudama 179 700 JAV dolerių metinį atlygį.

O. Manigault būdavo matoma prezidentinėse fotosesijose, Baltųjų rūmų koridoriuose ir kartais spaudos konferencijų salėje, tačiau jos vaidmuo „Ryšių su visuomene tarnyboje“ buvo neaiškus.

Apie O. Manigault atsistatydinimą pranešta netrukus po to, kai paaiškėjo, kad ji rengė mergvakarį Baltuosiuose rūmuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Pokyčiai ateina ir pas mus. Žiūrėsime ir mes, kas yra savi, o kas yra svetimi lietuvių tautai. Amerika jau yra suskaidyta kaip niekada anksčiau: "Alabamoje beveik trys ketvirtadaliai baltųjų vyrų ir maždaug du trečdaliai baltųjų moterų balsavo už Trumpo kandidatą Royą Moore'ą . Tuo tarpu 90 proc. Afrikos amerikiečių balsavo už demokratą Jonesą." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių