D. Trumpo prezidentavimu nepatenkinti daugiau negu pusė amerikiečių

  • Teksto dydis:

58 proc. JAV piliečių nepatenkinti Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) prezidentavimu, rodo sekmadienį paskelbti verslo leidinio „The Wall Street Journal“ ir televizijos NBC šią savaitę atliktos sociologinės apklausos rezultatai.

Pritarimą D. Trumpo sprendimams ir veiksmams prezidento poste išreiškė 38 proc. respondentų. Tai mažiausias dabartinio Baltųjų rūmui šeimininko palaikymo lygis nuo jo inauguracijos šių metų sausį. Ankstesnis minimumas užfiksuotas gegužės mėnesio apklausoje – 39 procentai.

Nepasitenkinimą D. Trumpo prezidentavimu reiškiančių demokratų partijos šalininkų dalis siekia 89 proc., tuo tarpu respublikonų – vos 17 procentų.

Daugiausiai apklausos dalyvių reiškė nepasitenkinimą dėl D. Trumpo sprendimų sveikatos apsaugos reformų srityje, taip pat dėl jo veiksmų likviduojant Puerto Rikui smogusių uraganų padarinius.

51 proc. apklausos dalyvių teigė nepritariantys šalies prezidento sprendimams dėl Šiaurės Korėjos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mano nuomonė

mano nuomonė portretas
klinton nerimsta, NEGALI ATLEISTI, kad ne ją išrinko į prezidentus .... VISI ŽINOM KIENO RANKOSE VISA INFORMACINĖ SPAUDA. Taip ,kad viskas vyksta pagal užsakymą ir planingai.......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių