D. Trumpas vėl praranda populiarumą

  • Teksto dydis:

Pritariančiųjų Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) veiklai JAV prezidento poste dalis sumažėjo iki 39 proc., parodė JAV verslo dienraščio „The Wall Street Journal“ ir televizijos NBC atlikta bendra apklausa.

Tuo tarpu tam, ką daro D. Trumpas, eidamas savo pareigas, nepritaria 57 proc. apklaustųjų.

Prezidento reitingas smuko ir tarp palaikančiųjų JAV demokratų partiją, ir tarp tų, kurie renkasi JAV respublikonų partiją. Prieš mėnesį jo veiklai JAV prezidento poste pritarė 43 proc. respondentų.

Apklausa buvo atlikta balandžio 8–11 dienomis, joje dalyvavo 900 suaugusių amerikiečių.

Tuo tarpu „The Washington Post“ ir „ABC News“ atlikta apklausa rodo, kad D. Trumpo palaikymo lygis siekia 40 procentų.

Artėjant buvusio Federalinio tyrimų biuro (FTB) vadovo Jameso Comey (Džeimso Komio) naujosios knygos pasirodymui, JAV prezidentas D. Trumpas (Donaldas Trampas) jį vėl pavadino „šliužu“.

Sekmadienio vakare televizijos kanalas ABC parodys interviu su J. Comey.

Šeštadienį parodytoje interviu ištraukoje J. Comey sako, jog atskleisti, kad vyksta tyrimas dėl Hillary Clinton (Hilarės Klinton) elektroninių laiškų, nusprendė, be kita ko, dėl to, jog manė, kad ji laimės 2016 metais vykusius prezidento rinkimus.

„Neįtikėtina, Jamesas Comey sako, jog vienas iš veiksnių (kvailai) atliekant Clinton elektroninių laiškų tyrimą buvo rinkimai, kuriuose sukčiuvienė Hillaru pirmavo. Kitaip tariant, sprendimus jis priimdavo atsižvelgdamas į tai, kad ji, jo nuomone, laimės, ir jis norėjo darbo. Šliužas!“ – parašė D. Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“.


Šiame straipsnyje: Donaldas TrumpasJAVRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tas taigis

Tas taigis portretas
Neskire spalvų isprusimo nulis! Kaip ir pas tuos iškrypelius vakariėčius

To taigi

To taigi portretas
Tu svoločis daug nepragyvensi ,Dievas tave pakars!!!!! Amen!!!!!

taigis

taigis portretas
nu jau uz rusus didesniu fasistu zmogzudziu nerasi savo vaikus sudegino kino salej baisu pirma i rusija pasiziurekit tadakitus kritikuokite
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių