D. Trumpas: tyrimas dėl ryšių su Rusija skaldo šalį

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) ketvirtadienį pareiškė, kad tyrimas dėl jo komandos sąsajų su Rusijos mėginimu paveikti prezidento rinkimus 2016 metais skaldo šalį.

„Aš gerbiu šį veiksmą, bet visas šis dalykas tapo raganų medžiokle“, - sakė D.Trumpas, paklaustas apie specialiojo teisininko paskyrimą vadovauti šiam tyrimui.

„Aš manau, kad jis (tyrimas) skaldo šalį“, - pridūrė jis bendroje spaudos konferencijoje su Kolumbijos prezidentu.

D.Trumpas neigia bet kokius ryšius su Maskva, bet specialiojo teisininko skyrimas smarkiai padidina tikimybę, kad jo prezidentavimas gali būti paralyžiuotas.

Respublikonų lyderis, kuriam nesiseka paneigti įtarimų, kad tapti Baltųjų rūmų šeimininku jam padėjo Rusija, kaltinamas tuo, jog bando blokuoti šį tyrimą, nusprendęs iš pareigų atleisti FTB vadovą Jamesą Comey (Džeimsą Komį).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na ir blondinas...-

Na ir blondinas...- portretas
Nieks nieko neskaldo, kas buvo pries, tie teber, kas buvo už- tu šiek tiek sumažėjo. Nuo kvailumo vaistų dar neišrado, va jums ir įrodymas. Juokingiausia, kai rytais trumpas žiūrėdamas žinias, kaip vaikas kojom trypia, jei jo kas nepagarbina. Daugiau cia ir nepridesi....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių