D. Trumpas ragina susitelkti į kovą su terorizmu ir Rusijos grėsmę

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) ketvirtadienį paragino NATO nares susitelkti į pastangas spręsti terorizmo ir migracijos problemas, taip pat į Rusijos keliamą grėsmę.

„NATO ateityje turi susitelkti į terorizmo ir migracijos problemas, taip pat į grėsmes, (kylančias) iš Rusijos ir prie NATO rytinių bei pietinių sienų“, – D.Trumpas sakė per ceremoniją naujojoje Aljanso būstinėje Briuselyje, kur buvo atidengtas paminklas 2001 metų rugsėjo 11-osios teroro atakų aukoms ir Berlyno sienos memorialas.

JAV administracija ragina NATO nares vykdyti įsipareigojimą skirti kolektyvinei gynybai mažiausiai 2 proc. savo bendrojo vidaus produkto. Vienas aukšto rango Vašingtono pareigūnas ketvirtadienį pareiškė, kad šių įsipareigojimų vykdymas sustiprintų Europą ir atgrasytų Rusiją.

„Juo daugiau išleidžia (gynybai) NATO šalys, juo blogiau Rusijai. ... Kai Trumpas spaudžia NATO išleisti vis daugiau, tai aiškiai apsunkina gyvenimą Rusijai ir kuria stipresnę bei ryškesnę Europą“, – žurnalistams Briuselyje sakė pareigūnas, pageidavęs likti nežinomas.

„Iš tikrųjų Trumpas realiai stiprina NATO pajėgumus užkirsti kelią bet kokiai agresijai prie savo sienų, įskaitant agresiją iš Rusijos pusės“, – pridūrė jis.


Šiame straipsnyje: Donaldas TrumpasNATORusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
koks čia pydaras rašinėtojas,peizėja nesamones,kad rusai kažkam grasina,tai jūs ožio skudurai ęsat ir grasinat rusijai,rusija apsėjo be jūsų ir dar 1000 m apseis,ko jūs lendat prie tos rusijos,na vistiek nematysit sibiro lobių,kad jūs ir pasaulį sunaikinsit

taigi

taigi portretas
Rusija su visais putinistais reikia pakabinti ant muilo ir nuleisti i kanalizacija,ten kur ju ir vieta.

killll

killll portretas
kiek jūs galit tą patį per tą patį rašykit kad atitraukt žmonių dėmesio nuo rimtų problemų. Jūs rašykit kaip pagerint gyvenimą.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių