D. Trumpas keičia savo politiką imigrantų atžvilgiu?

  • Teksto dydis:

Žiniasklaida praneša, kad kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas keičia savo politiką imigrantų atžvilgiu. Po šeštadienio susitikimo su ispanakalbių bendruomene pasirodė pranešimų, kad D. Trumpas, jei bus išrinktas prezidentu, ketina ieškoti būdų, kaip toliau leisti JAV gyventi dokumentų neturintiems imigrantams.

Tuo metu per savo rinkimų kampaniją jis ne kartą yra pareiškęs, kad, tapęs prezidentu, deportuotų apie 11 mln. imigrantų, neturinčių dokumentų. Naujoji D. Trumpo rinkimų kampanijos vadovė Kellyanne Conway neigia, kad D. Trumpas keičia nuomonę migrantų atžvilgiu, ir pranešė, kad jo planai šiuo klausimu bus paviešinti artimiausiu metu.

Po pastarojo meto aštrių pasisakymų Respublikonų kandidatas D. Trumpas praranda rinkėjų paramą, taip į priekį apklausose užleisdamas Demokratų kandidatę Hillary Clinton.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
gal nemalkit šūdo ir nevarykit demogogijos,nes niekas ten nieko nekiaičia,nes amerikoniškais,kaip ir lietuviškais fekais tikėt jau negalima

juokinga

juokinga portretas
ziureti ir klausytis sio /chameleono/ politiniu/ paistalu jei jis pamirsta ka vakar kalbejo nes be kiausiu jei jav jankiai ji isrinktu tai butu paskutiniai avigalviai ir ko gero tai daro spec t. nes jos ir valdo praktiskai..

Visai nukvako senelis Kęstas sumaišė imigraciją su importu

Visai nukvako  senelis Kęstas sumaišė imigraciją su importu portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika“. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo komentarą. Dėl protinio neįgalumo tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių. Šio nukvakusio žmogelio pezėjimas – Kremliaus demagogijos atkartojimas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių