D. Trumpas kaltę dėl vaikų mirčių pasienyje verčia demokratams

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) kaltę dėl JAV globoje pasienyje buvusių dviejų imigrantų vaikų mirčių suvertė opoziciniams demokratams.

„Dėl visų vaikų ar kitų žmonių mirčių pasienyje yra kalti tik demokratai ir jų patetiška imigracijos politika, kuri žmonėms leidžia leistis į ilgą kelionę ir manyti, kad jie galės neteisėtai patekti į mūsų šalį. Jie negalės. Jeigu turėtume Sieną, jie net nebandytų!“ – parašė D. Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“.

Šį mėnesį JAV mirė du mažamečiai migrantai iš Gvatemalos – septynerių ir aštuonerių metų. Jie kartu su giminėmis neteisėtai kirto JAV ir Meksikos sieną ir buvo sulaikyti JAV muitinės ir sienų apsaugos tarnybos pareigūnų.

D. Trumpo pareiškimai neabejotinai dar padidins įtampą šalyje, kurioje jau antrą savaitę nedirba dalis federalinių įstaigų, dėl prezidento reikalavimų pasienyje su Meksika pastatyti sieną negaunančių finansavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ratas yra apvalas.Net Amerikoje dėl visko kaltos partijos,arba lietuviškai- kaltūjų nėra.

...

... portretas
Che - tėvai, paėmę vaikus į tokią sudėtingą kelionę, jiems sukėlė MIRTINĄ pavojų, ir todėl pagal 'vaikų gerovės' įstatymą iš tokių NUSIKALTĖLIŲ vaikus reikia atimt, o juos pačius iškart atgal ištremti.

ALGIS

ALGIS portretas
Balamutas ir Amerikoje BALAMUTAS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių