D. Trumpas: JAV turėtų „visiškai pripažinti“ Izraelio suverenitetą Golano Aukštumose

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) ketvirtadienį pareiškė, kad Vašingtonas turėtų pripažinti Izraelio suverenitetą Golano Aukštumose - teritorijoje, kuri buvo atplėšta nuo Sirijos ir aneksuota, nors tarptautinė bendruomenė šio žingsnio niekada nepripažino.

"Po 52 metų laikas Jungtinėms Valstijoms visiškai pripažinti Izraelio Suverenitetą Golano Aukštumose", - sakoma D. Trumpo "Twitter" žinutėje.

Prezidentas pridūrė, kad ši teritorija pasižymi"kritine strategine ir saugumo svarba Izraelio Valstybei ir Regiono Stabilumui!"



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kažkaip iš trumpo žydo ausys lenda.

.

. portretas
1967 birzelio menesi per 6 dienu kara, Izgaelis uzeme-okupavo Sirijos Golano aukstumas. Siekiant nutraukti 1973 metu karinius veiksmus 1974 JT ivede stebetojus ir demarkavo buferini-atskirties ruoza. 1981 Izraelis paskelbe Golano aukstumu aneksija - veiksmas dar nepripazintas tarptautiniu mastu, nors yra de facto.

Ka

Ka portretas
Vat taip trampo dukros priemusios zydu chabado sektos tikejima norai bus vygdomi kaip ir lietuvoje jei ji uzsimanys naujos sinagogos tai ir bus sinagoga kur tik panorejus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių