D. Britanijos karalienės sutuoktinis po operacijos pirmąkart pasirodė viešumoje

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II sutuoktinis Edinburgo kunigaikštis Philipas, kuriam balandžio 13-ąją buvo atlikta klubo sąnario pakeitimo operacija, penktadienį pirmą kartą pasirodė viešumoje.

Philipas buvo pastebėtas automobilyje, iš kurio jis stebėjo Vindzoro karališkąją žirgų parodą. Jis taip pat kalbėjosi su karaliene per atvirą mašinos langą.

Anot Bakingamo rūmų pareigūnų, Philipas ketina dalyvauti kitą savaitę vyksiančiose princo Harry ir jo sužadėtinės Meghan Markle vestuvėse, jeigu leis sveikata.

96 metų princas konsortas šiuo metu yra pasitraukęs iš daugumos visuomeninių pareigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

daugiau

daugiau portretas
rasykit apue savo sali kur /demokratija/ tik isrinktiesiems komkapitalistam o mums karaliai dar nusimuiline nuo europos nedomina ir 21 A neturetu buti nei imperiju nei karaliu juk tai likes viduramziu paprotine nostalgija kuria naudojasi asmenys visuomenes islaikomi o ju vieta privaletu uzimti asmenys A issilavinimo mokslininkai nesantys zmonijai tkik geri o kas liecia kariskius ateity jie privaletu buti pavaldusne 1 asmeniui o grupei isrinktu A morales atsakingu pareigunu ir kad butu nutrauktas bet koks genocidas tautu atzvilgiu nes visos jos skirtingos nes siandien to nera o jav valdoma sionizmo p ati' rieda bedu;gnen.........
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių