Čekijos bėdos, arba Cherchez la femme

  • Teksto dydis:

Daugelis stebisi, kaip išsimokslinęs, mandagus ir švelnių manierų, buvęs centro dešiniųjų koalicijos Čekijos premjeras Petras Nečas pakliuvo po padu Janai Nagyovái, kuri žiniasklaidos vaizduojama kaip tuštutė, egoistė ir ištroškusi valdžios. Pasak laikraščių, ji elgdavosi kaip tikra primadona. Per reidą jos namuose policija rado "Louis Vuitton" rankinukų pirkimo kvitų, kurių bendra suma viršijo 120 tūkst. eurų (414 tūkst. litų), skelbia "The Independent".

"J.Nagyová buvo paprasta, bet turėjo gerą politinę nuojautą, – rašė laikraščio "Lidovky Noviny" apžvalgininkas Martinas Weissas. – Ji buvo premjero akys ir ausys parlamente, ji tarpininkavo susitarimams ir laikė partiją valdžioje. P.Nečas yra gana nelankstus, beveik autistiškas vyrukas – jis visiškai neturėjo tokių savybių."

"P.Nečas ėjo dėl jos iš proto, – anonimiškai sakė vienas Čekijos diplomatas. – Jis buvo labai religingas katalikas iš mažo provincijos miestelio, vedęs vaikystės draugę ir susilaukęs su ja keturių vaikų. Bet sulaukęs keturiasdešimties jis netikėtai atrado, kad yra toks dalykas, vadinamas seksu. Tai susuko jam smegenis."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių