Buvusi pirmoji Prancūzijos ponia ruošiasi ekranizuoti savo memuarus

  • Teksto dydis:

Bestseleriu tapusi buvusios Prancūzijos pirmosios ponios knyga apie jos audringus santykius su Francois Hollande'u (Fransua Holandu) „Ačiū už šią akimirką“ (Merci pour ce moment) netrukus bus ekranizuota – jos autorė žurnalistė Valerie Trierweiler (Valeri Trirveiler) su bičiule prodiusere ruošiasi pagal ją statyti filmą.

Prodiuserė Saida Jawad (Saida Džavad) apie Prancūzijos garsenybių gyvenimą rašančiam žurnalui „Gala“ pirmadienį sakė, kad drauge su prezidento buvusiąja „šiuo metu rašo filmo scenarijų pagal tą bestselerį ir ieško gamybos partnerių tarp Prancūzijos ir tarptautinių bendrovių“.

Ši žinia bus dar vienas smūgis F.Hollande'ui, kurį nejuokais suglumino rugsėjį pasirodę ir į 12 kalbų išversti arba verčiami V.Trierweiler memuarai.

Juose žurnalistė aprašo savo audringus šešerius metus trukusius santykius su F.Hollande'u, taip pat ir tuos pusantrų metų nuo 2012-ųjų, kuriuos ji praleido būdama šalia jo kaip prezidento. Visuomenėje nepopuliarų socialistų lyderį ji apibūdina kaip beširdį egoistą. Autorė kelia klausimus dėl F.Hollande'o, kuris, kaip žinia, yra pasakęs, kad jam „nepatinka turtuoliai“, socialistų mandato, tvirtindama, kad privačių pokalbių metu jis neturtinguosius vadindavo „bedančiais“ (sans dents), t. y. neveiksniais ir bejėgiais.

V.Trierweiler ir prezidento santykiai nutrūko prieš metus, kai prancūzų žurnalas „Closer“ paskelbė kompromituojančias jo ir aktorės Julie Gayet (Žiuli Gajė) nuotraukas.

S.Jawad, kuri taip pat yra aktorė, scenarijų autorė ir kompanijos „Romarin Films“ prodiuserė, patikino, jog filmo adaptacijoje žiūrovai „atras naujų dalykų“. Pasak S.Jawad, jos artimos draugės V.Trierweiler žodis šiame filme bus lemiamas.

F.Hollande'as, kurio populiarumas atėjus ekonominiam sąstingiui nukrito iki rekordinių žemumų, 2014-ųjų pabaigoje prisipažino, kad išgyveno „sunkius metus“.

Išsiskyręs su V.Trierweiler jis stengėsi neviešinti savo asmeninio gyvenimo, tačiau ir čia jam ne labai sekėsi.

Lapkritį žurnalas „Voici“ paskelbė naujas F.Hollande'o ir J.Gayet nuotraukas, kurios buvo darytos privačioje prezidentinių rūmų terasoje. Po šio akibrokšto buvo atleisti penki šias nuotraukas galėję padaryti rūmų darbuotojai.

Dabar vienintelis oficialus F.Hollande'o kompanionas yra trijų mėnesių amžiaus juodas labradoras vardu Philae (Filė), kurį Kalėdoms prezidentui padovanojo Kanados karo veteranai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių