Buvusi Baltųjų rūmų darbuotoja paviešino savo atleidimo garso įrašą

  • Teksto dydis:

Buvusi Baltųjų rūmų administracijos darbuotoja, parašiusi didžiulį ažiotažą sukėlusius memuarus apie darbą su prezidentu Donaldu Trumpu (Donaldu Trampu), sekmadienį paviešino slapta padarytą garso įrašą, kuriame girdėti, kaip jos vadovas ją atleidžia iš darbo.

Omarosa Manigault Newman (Omarosa Manigo Niuman) sakė paviešinusi savo pokalbio su Baltųjų rūmų administracijos vadovu Johnu Kelly (Džonu Keliu) įrašą, padarytą pasitarimų kambaryje pažeidžiant saugumo protokolus, taip pat įrašė pokalbius su prezidentu, nes „tai yra Baltieji rūmai, kur visi meluoja“.   

Baltųjų rūmų pasitarimų pasitarimų kambaryje laikomasi itin griežtų saugumo reikalavimų, į jį draudžiama įsinešti elektroninius prietaisus. Visgi kol kas neaišku, ar O. Manigault Newman susidurs su kokiomis nors teisinėmis pasekmėmis už tai, kad paviešino įrašus.

Įraše, kuris, anot O. Manigault Newman, buvo padarytas 2017-aisiais, girdėti, kaip kažkoks vyras, jos teigimu – J. Kelly, sako, kad „rimtos sąžiningumo problemos“ paskatino jį atleisti ją iš pareigų.  

„Jie nusiveda mane į pasitarimų kambarį, durys užrakintos, jie sako man, kad negaliu išeiti, ir pradeda man grasinti, bauginti, spausti mane“, – sakė O. Manigault Newman interviu televizijos NBC laidai „Meet the Press“, per kurią buvo paviešintas tas įrašas. 

„Gyniausi, nes tai Baltieji rūmai, kur visi meluoja. Prezidentas meluoja Amerikos žmonėms, (atstovė spaudai) Sarah Huckabee (Sara Hakabi) atsistoja prieš visą šalį ir meluoja kiekvieną mielą dieną. Privalai turėti užnugarį, nes priešingu atveju atsigręžęs pamatysi į savo nugarą subestų 17 peilių“, – kalbėjo ji.

O. Manigault Newman paragino Baltuosius rūmus paviešinti jos asmens bylą, kad būtų apgintas jos geras vardas.

Baltieji rūmai piktai reagavo į O. Manigault Newman žingsnį ir pareiškė, kad ši moteris viso labo yra „pagiežą jaučianti buvusi Baltųjų rūmų darbuotoja“.

„Pati mintis, kad kažkoks darbuotojas galėtų prasmukti į Baltųjų rūmų pasitarimų kambarį su garso įrašymo prietaisu, rodo akivaizdų mūsų nacionalinio saugumo nepaisymą“, – sakė Baltųjų rūmų atstovė Sarah Huckabee Sanders (Sara Hakabi Sanders). 

„Vėlesnis gyrimasis tuo per nacionalinę televiziją tik patvirtina, kad šiai pagiežą jaučiančiai buvusiai Baltųjų rūmų darbuotojai stinga charakterio tvirtumo ir sąžiningumo“, – pabrėžė ji. 

„Pablogėję D. Trumpo protiniai gebėjimai“

Afroamerikietė O. Manigault Newman savo kontroversiškoje knygoje „Pamišėlis“ (Unhinged) taip pat rašo, kad D. Trumpas  „daug kartų“ buvo nugirstas besisvaidantis rasistiniais epitetais, kai buvo kuriamas didelio populiarumo sulaukęs televizijos šou „Mokinys“ (The Apprentice) ir būsimasis prezidentas dar nebuvo pasukęs į politiką. Moteris tvirtina, kad esama garso įrašų, pagrindžiančių šį teiginį.

Ši knyga antradienį turėtų pasirodyti parduotuvių lentynose. 

O. Manigault Newman pavadino prezidentą „rasistu“. Šis atsikirto pavadinęs ją „padugne“ – už tai, kad padarė tuos įrašus.

O. Manigault Newman sakė buvusi Baltųjų rūmų apgavysčių „bendrininkė“.

„Šaukštai po pietų. Visgi pasakysiu jums – buvau bendrininkė Baltiesiems rūmams apgaudinėjant šią tautą“, – sakė ji sekmadienį transliuotoje NBC pokalbių laidoje.

„Jie toliau apgaudinėja šią tautą apie tai, kaip yra pablogėję  jo protiniai gebėjimai, – sakė O. Manigault Newman, turėdama galvoje, kad D. Trumpui „sunku apdoroti sudėtingą informaciją“, „jis nedalyvauja priimant kai kuriuos svarbiausius  sprendimus, darančius poveikį mūsų šaliai“.

„Buvau viso to bendrininkė. Apgailestauju dėl to“, – sakė O. Manigault Newman.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir kur dabar ta atleistoji dėsis?

tai

tai portretas
Obamos laiku darbuotoja kuria siam rasistui reikejo atsikratyti ir sitas sexrasistinis niekselis dar nori valdyti pasauli ir dar normaliai neismokes kalbeti bet isakyneti nekreipdamas i kitu nuomone ir jei kongresas ir toliau tyles tai gero nelauk.....

ji

ji portretas
protingesne uz visus /ilgus ir trumpus/ manekenus ir rasistynes marionetes kurios mielai griztu i kuklusklano veiklos metus kai negrai buvo kariami/ o indenai uzdaromi i kolonijas /rezervatus/ ir jei iseidavo budavo nusaunami ir siandien kongresas kaip ir musu seimas neturi galios nes ji pas u. spec t. ty. czv mosad /masonai/ tai jie valdo ir kuria vis naujas nieksybes.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių