Buvęs JAV prezidentas G. Bushas teigia, kad Rusija kišosi į JAV prezidento rinkimus

  • Teksto dydis:

2001-2009 metais JAV prezidento pareigas ėjęs George'as W. Bushas pareiškė, neva „yra pakankamai aiškių įrodymų, kad rusai kišosi“ į 2016 metų JAV prezidento rinkimus, kuriuose triumfavo Donaldas Trumpas, informuoja „The Independent“.

Rusija ne kartą neigė bandžiusi paveikti 2016 metų lapkritį vykusius JAV prezidento rinkimus, tačiau JAV žvalgybos agentūros padarė priešingą išvadą. Nors G. W. Bushas nė karto nepaminėjo D. Trumpo, akivaizdu, kad šie žodžiai susiję su juo.

G. W. Busho teigimu, neaišku, ar Rusijos „kišimasis“ tiesiogiai paveikė rinkimus, ar ne, tačiau akivaizdu, kad ji bandė paveikti ir tai - „pavojinga demokratijai“.

„Yra gana aiškių įrodymų, kad rusai kišosi. Ar tai turėjo įtakos rinkimų rezultatams, tai jau kitas klausimas (...). Problemiška, kad užsienio tauta yra susijusi su mūsų rinkimais. Mūsų demokratija yra gera tik tada, kai žmonės pasitiki rezultatais“, - per konferenciją Abu Dabyje sakė buvęs JAV prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Salam aleikum

Salam aleikum portretas
Tegu tik JAV palieka visus ramybeje.Ir bus ramybe

Vatinka

Vatinka portretas
Senulytes turgeli dar ne ta šneka! O kad teigti rimta, tam reik pagrindo, o ne pasakymo. Dabar gaunasi aš noriu taip matyti tai taip ir matau!

jis nezino ka kalba

jis nezino ka kalba portretas
tai kvaisa buves narko! vergas ir smegenys sutrioshe;nesamone pliurpia
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių