Buvęs CŽV vadovas: D. Trumpo elgesys toli peržengia itin sunkių nusikaltimų ribas

  • Teksto dydis:

Buvęs CŽV direktorius Johnas Brennanas JAV prezidento Donaldo Trumpo pareiškimus per bendrą spaudos konferenciją su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu pavadino išdavyste.

Jis tai parašė pirmadienį savo tviteryje.

„Trumpo elgesys per spaudos konferenciją Helsinkyje toli peržengia itin sunkių nusikaltimų ribas, - rašo J. Brennanas. - Tai buvo išdavystė. Trumpo pareiškimai buvo idiotiški, jį visiškai kontroliuoja Putinas. Patriotai respublikonai, kur jūs?„

Savo ruožtu buvęs JAV nacionalinės žvalgybos direktorius Jamesas Clapperis pirmadienį interviu televizijos kanalui CNN pareiškė, kad, vertinant susitikimo Helsinkyje rezultatus, prezidentas Trumpas patyrė pralaimėjimą. „Tai buvo neįtikėtina kapituliacija, - sakė jis. - Jungtinių Valstijų prezidentas viso pasaulio akivaizdoje pripažino savo pralaimėjimą Putinui“.

„Fox“ apžvalgininkas: pasibjaurėtina konferencija

JAV televizijos kanalo „Fox“ apžvalgininkas Neilas Cavutas pirmadienį pavadino Amerikos prezidento Donaldo Trumpo pareiškimus per bendrą spaudos konferenciją su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu „pasibjaurėtinais“.

Jis, be kita ko, buvo nepatenkintas tuo, kad D. Trumpas nedavė atkirčio Rusijos prezidentui už Maskvos kišimąsi į JAV prezidento rinkimus 2016 metais.

„Tai tiesiog neteisinga“, - pareiškė jis televizijos eteryje. „JAV prezidentas užsienyje kalbasi su mūsų didžiausiu priešu, priešininku ar varžovu ir iš esmės leidžia jam sausam išlipti iš balos ir net nė kiek jo nekritikuoja“, - pabrėžė N. Cavutas.

Savo ruožtu konservatyvus politikos komentatorius Guy`us Bensonas, vienas iš televizijos kanalo analitikų, savo tviteryje parašė, kad pirmadienis tapo „viena iš blogiausių dienų“ Trumpui kaip prezidentui.

„Fox“ laikomas konservatorių ruporu ir šiaip jau remia respublikoną D. Trumpą bei jo administracijos vykdomą politiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trumpas sy Clintoniny demokrata

Trumpas  sy  Clintoniny   demokrata portretas
isteske is darbo CZV --dabar sis veikejas sika kiek galedamas ant Trumpo...

...

... portretas
Va ką reiškia disponuot kompromatu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių