Briuselyje startuoja didžiausia pasaulyje žuvies ir jūrų gėrybių paroda

  • Teksto dydis:

Belgijos sostinėje šiandien prasideda didžiausia pasaulyje specializuota žuvies ir jūrų gėrybių paroda „Seafood Expo Global“, kurioje dalyvauja šios produkcijos tiekėjai ir pirkėjai iš 145 šalių. Didžiausiai Lietuvos žuvies ir jos produktų gamintojai „Vičiūnų grupei“ parodoje atstovauja beveik pusšimčio darbuotojų delegacija, santykius su potencialiais klientais ji megs 260 kv. m. ploto grupės stende.

25 kartą vykstančiame svarbiausiame industrijos renginyje Briuselyje galimybės parduoti ar įsigyti žuvies bei jūrų gėrybių produkcijos ieško net 27 000 profesionalų iš Europos ir viso pasaulio.

Be tiekėjų, grandioziniame renginyje dalyvauja prekybininkai, viešbučių bei restoranų, kruizinių laivų bei avialinijų, viešojo sektoriaus ir kitų sferų atstovai. Tuo pat metu čia vyksta ir produkcijos gamybai, pakavimui bei logistikai skirta paroda „Seafood Processing Global“.

„Briuselyje tris dienas veikia daugiau nei 1700 stendų, kuriuos aplanko dešimtys tūkstančių dalyvių. Visur pilna konferencijų kambarių ir kitų erdvių, kur kiaurą dieną susitikimas keičia susitikimą – intensyvumas didžiulis“, – sako jau 15 metų „Seafood Expo Global“ dalyvaujančios „Vičiūnų grupės“ vadovas Šarūnas Matijošaitis.

Pasak jo, pagrindinis parodos privalumas – tai verslo renginys su milžiniška tiksline auditorija, kur nėra atsitiktinių smalsautojų, dalyviai labai aiškiai orientuoti į tikslą, todėl kiekvienas susitikimas su prekybos tinklų, restoranų atstovais ar distributoriais itin vertingas.

Vienas esminių renginio akcentų – prestižiniai geriausių žuvies bei jūrų gėrybių produktų rinkimai „Seafood Excellence Global Showcase“. Iš daugybės pretendentų į finalą pateko 43 gaminiai iš 13 šalių, trys iš jų – „Vičiūnų grupės“. Pagal skonio savybes, maistinę vertę bei inovatyvumą atrinkti nugalėtojai bus paskelbti jau šiandien vakare.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne

ne portretas
rodyti reikia o valgyti ir maitinti pabegelius
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių