Britų princas Charlesas Indijoje buvo pasveikintas su gėlių girliandomis

  • Teksto dydis:

Britų princas Charlesas (Čarlzas) ir jo žmona Camilla (Kamila) ketvirtadienį apsilankė karo akademijoje Dehradūne - pirmąją visą savo vizito Indijoje, kuris prasidėjo su gėlių girliandomis ir palaiminimu prie Gangos upės, dieną.

Trečiadienio vakarą karališkajai porai per sutikimo ceremoniją Indijos šiaurėje esančiame Rišikeše, kur 7-ajame dešimtmetyje "bitlai" mokėsi transcendentinės meditacijos, buvo uždėtos jazminaičių ir serenčių girliandos.

Camillą ir britų sosto įpėdinį, kuris vilkėjo pilką kostiumą, priešais ugnį palaimino juos priėmęs barzdotas, ilgaplaukis vietos svamis Chidanandas Saraswatiji (Čidanandas Sarasvatidži).

Po nakties, praleistos SPA viešbutyje, kur kambariai kainuoja nuo 500 dolerių nakčiai, karališkoji pora ketvirtadienį nuvyko į karo akademiją Dehradūne - šiaurinės Utarakhando valstijos, kurią birželį nusiaubė staigūs potvyniai, sostinėje.

Vilkėdamas karinę uniformą Charlesas stebėjo treniruotę ir paspaudė rankas akademijos kadetams. Ši karo akademija buvo įsteigta 1932 metais, kad rengtų indų rekrutus garsiajai Didžiosios Britanijos Sandhersto karinei mokyklai.

Kornvalio hercogienei, kuri vilkėjo mėlynomis gėlėmis margintą baltą suknelę, didžiulėje akademijos teritorijoje, kurioje taip pat yra memorialas tiems, kurie žuvo per Indijos kovą už nepriklausomybę nuo Britanijos, buvo parodytas jojimo šou.

Princui ir jo žmonai, kurie praėjusį kartą Indijoje lankėsi 2010 metais, per Sandraugos žaidynes Delyje, buvo įteiktas sidabrinis suvenyras ir įrėminta akademijos nuotrauka, o paskui jie išvyko į netoliese esantį Miškų tyrimų institutą.

Po vizito Indijoje, kur per devynias dienas apsilankys penkiuose miestuose, karališkoji pora nuvyks į Šri Lanką, kur princas atstovaus karalienei Sandraugos vyriausybių vadovų susitikime Kolombe.

Charlesas ir Camilla Šri Lankoje lankysis lapkričio 14-16 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių