Britų policija tiria naują informaciją apie Dianos mirtį

Britų policija šeštadienį paskelbė, kad tiria neseniai gautą informaciją dėl Velso princesės Dianos žūties 1997 metais.

Londono policija nurodė, jog tikrina tos naujos informacijos apie princesės ir jos draugo Dodi al Fayedo (Dodžio Fajedo) žūtį patikimumą.

Jie žuvo per automobilio avariją Paryžiuje, 1997 metų rugpjūčio 31-osios paryčiais, drauge su savo vairuotoju Henri Pauliu (Anri Poliu).

"Sostinės policija tikrina informaciją, kuri neseniai buvo gauta ryšium su tų (žmonių) mirtimi, ir vertina jos svarbą bei patikimumą, - sakoma pareiškime. – Vertinimą atliks pareigūnai iš nusikaltimų (tyrimo) ir operacijų specialistų vadovybės. Tai nėra pakartotinis tyrimas ir (tai) nevykdoma pagal operaciją "Paget".

"Paget" buvo policijos tyrimas dėl įvairių sąmokslo teorijų, atsiradusių po Velso princesės žūties. Tada tyrėjai padarė išvadą, kad visi jų patikrinti įtarimai neturi pagrindo.

Skotlandjardas nurodė, kad nėra pasirengęs toliau aptarinėti šį klausimą.

Dianos mylimojo D.al Fayedo, egiptiečių magnato Mohamedo al Fayedo (Mohamedo Fajedo) sūnaus, ir jų vairuotojo H.Paulio, al Fayedų viešbučio Paryžiuje "Ritz" apsaugos vadovo pavaduotojo, mirtis buvo konstatuota avarijos vietoje.

Diana, buvusi britų sosto įpėdinio princo Charleso (Čarlzo) žmona ir princų Williamo (Viljamo) bei Harry (Hario) motina, vėliau mirė ligoninėje.

Tuo pačiu automobiliu važiavęs al Fayedų šeimos apsaugos komandos narys, asmens sargybinis Trevoras Reesas-Jonesas (Trevoras Risas-Džounsas) per avariją liko gyvas. Nė vienas iš automobilyje buvusių asmenų nebuvo prisisegęs saugos diržo.

Diana ištekėjo už Charleso 1981 metais, bet ir taip netvirta jų santuoka subyrėjo netrukus po vaikų gimimo. Nuo 1992-ųjų jie gyveno atskirai, o 1996 metais išsiskyrė.


Šiame straipsnyje: princesė Dianažūtisversija

NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas lapinskas

zenonas lapinskas portretas
rasykit kiek neistirta ir netiriama zmogzudisciu lietuvoje. Baikit mulkint zmones. Teismai, prokuratura, policija jau galimai tapo padugnemis. Mano tel. 8 662 33770. Niekas nebekreipia demesio. Tik duokit slapta informacija, kad galetu numulkinti.

vel

vel  portretas
svaigstate del anglisku melynakrauju kaip kokie baudziauninkai, todel paskui ir paiso karikaturose suguldytus i pakuotes.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių