Bausmė už vagystę – prisipažinimo plakatas

Tėtis privertė savo dvylikametį sūnų stovėti gatvėje su plakatu, kuriame jis prisipažįsta pavogęs pinigų iš savo giminaičio. 

Josephas Gonzalezas, sužinojęs, kad jo dvylikametis sūnus Jose pavogė 100 JAV dolerių iš pusbrolio piniginės, privertė berniuką stovėti gatvės kampe su užrašu „Aš esu vagis, pavogiau pinigų iš savo šeimos nario. Neduokite man pinigų“. 
„Jis geras vaikas. Tai buvo pirmasis kartas, kai Jose padarė tokį dalyką. Tikiuosi, tai daugiau niekada nepasikartos“, – apie savo sūnų kalbėjo J. Gonzalezas. 

Iš pirmo žvilgsnio tokia bausmė gali atrodyti veiksminga, tačiau tėtis reikalauja, kad berniukas su plakatu gatvėje stovėtų po 10 valandų kiekvieną dieną, rašo yahoo.com. 

Psichologas Jamesas Huysmanas tvirtina, kad tėtis per smarkiai baudžia sūnų. 

„Jis baudžia priversdamas vaiką gėdytis. Bet Jose yra per jaunas, kad iš tokios bausmės pasimokytų“, – teigia psichologas. 

„Kai mane tėtis taip nubaudė, labai pykau ir liūdėjau, nes maniau, kad man bus labai gėda“, – sako Jose. 

Berniuko tėtis nesijaudina dėl psichologinės žalos, kurią gali sukelti tokia bausmė. 

„Jam tik dvylika metų. Visi klystame būdami tokio amžiaus. Svarbiausia iš klaidų pasimokyti“, – mano J. Gonzalezas. 

Vyras, norėdamas sūnų nubausti dar smarkiau, privertė berniuką apie vagystę prisipažinti mokyklos vadovybei ir policijos pareigūnams.


Šiame straipsnyje: vaystėvagisJAVplakatasGėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

rrr

rrr portretas
na kasdiena po 10 val gal per ziauri bausme... pora val pastoveti tik i nauda ... nors manau pirma karta po rimto pokalbio galima butu pabandyti atleisti...

vii

vii portretas
debilas tevas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių