Bankrutavusių gyventojų skaičius Rusijoje išaugo pustrečio karto

  • Teksto dydis:

Bankrutavusių gyventojų skaičius Rusijoje pirmąjį šių metų ketvirtį, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, padidėjo 2,5 karto ir jau ketvirtą ketvirtį iš eilės gyventojų bankrotų skaičius viršija įmonių bankrotų skaičių.

Remiantis šiais duomenimis, pirmąjį šių metų ketvirtį Rusijoje bankrutavo 5726 gyventojai, o tai yra 12 proc. mažiau nei ketvirtąjį praėjusių metų ketvirtį, bet pustrečio karto daugiau nei tą patį laikotarpį prieš metus.

Per tris pirmuosius šių metų mėnesius taip pat bankrutavo 3026 kompanijos - 10 proc. mažiau nei ketvirtąjį praėjusių metų ketvirtį. Beveik tiek pat įmonių bankrutavo pirmąjį praėjusių metų ketvirtį.

Bankrotų rejestro vadovas Aleksejus Juchninas pažymėjo, kad įmonių bankrotų skaičius šių metų pradžioje sumažėjo dėl didelio švenčių skaičiaus: metų pradžioje įmonių bankrotų skaičius visuomet sumažėja.

O kalbant apie gyventojus, kol kas neturima pakankamai istorinių duomenų, kad būtų galima nustatyti kokį nors sezoniškumą.


Šiame straipsnyje: bankrotasRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kai bankrutuoja,tai visur ir visko būna,o lietuvoje,tuoj jau nebus ir kam bankrutuot,nes nėra žmonių,o ir likusieji bėga

Anonimas

Anonimas portretas
O Lietuvoje? Ai, gi visi bankrutavę emigravo :)))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių