Baltarusijoje dingo daugiau nei 20 Bangladešo piliečių

  • Teksto dydis:

Minske dingo daugiau nei 20 jaunuolių, lankiusių paruošiamuosius kursus Baltarusijos valstybiniame ekonomikos universitete (BVEU), pranešė universiteto atstovai naujienų agentūrai „Interfax“.

„2016-2017 mokslo metams į BVEU paruošiamąjį skyrių užsiregistravo 48 Bangladešo piliečiai. Nors universitetas vykdė visas sutartyje numatytas sąlygas, 24 asmenys dėl nesuprantamų priežasčių negrįžo į bendrabučius, kuriuose buvo užregistruoti“, – pranešė BVEU atstovė spaudai Vera Sliž.

Informacijos apie jų dabartinę buvimo vietą mokslo įstaiga neturi.

Visi šie asmenys dingo per kelis mėnesius, nurodė atstovė. Visi dingusieji – vyrai. Tame pačiame universitete tebesimokantys dingusiųjų tėvynainiai jų dingimo priežasties neatskleidžia.

Pasak V.Sliž, apie studentų iš Bangladešo dingimą informuoti Vidaus reikalų valdybos pilietybės ir migracijos skyriai.

Viena galimų studentų dingimo versijų – jie išvyko ieškoti geresnio gyvenimo į Europos Sąjungos šalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
cha ha ha tai naujas budas kaip patekt y europa , pakistanieciai ,bengladesu , vietnamu, afganistanu ir kitu ciurkistano arabisku krastu busimi studentai mokslianykai su nebaigtu pradiniu ir nepradetu viduriniu mokslu , vyksta y lietuva ,baltarusija , ukraina ,gruzija ,bulgarija ---po menesio jau trinasi Paryziuj , londone ar vokietijoj
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių