Austriją pasiekė 2,5–3 tūkst. migrantų iš Vengrijos

  • Teksto dydis:

Apie 2,5–3 tūkst. migrantų atvažiavo į Austriją iš Vengrijos per kelias pastarąsias valandas, Austrijos policija pranešė šeštadienį paryčiais, kai Vengrija pradėjo šiuos žmones vežti iš Budapešto autobusais prie sienos su Austrija.

„Dabar stoviu prie sienos su Vengrija ir žiūriu žemyn. (Žmonių) srautai tebeplūsta“, – Burgenlando žemės policijos vadovas Hansas Peteris Doskozilas (Hansas Pėteris Doskocilas) sakė Austrijos naujienų agentūrai APA.

„Laukiame dar 17–18 dviaukščių autobusų, kurie galėtų nuvežti žmones į Vieną, galbūt ir Vokietijos link“, – pridūrė jis.

Pasak jo, iš Austrijos Nikeldorfo miesto prie sienos su Vengrija apie 400 migrantų jau išvažiavo traukiniu į Vokietiją, antras traukinys taip pat netrukus pajudės.

Pirmieji 400 pabėgėlių iš koncertų rūmų, kurie Nikeldorfe paversti laikina pabėgėlių prieglauda, į geležinkelio stotį kėblino apie 4.30–5.30 ryto (tarp 5 val. 30 min. ir 6 val. 30 min. Lietuvos laiku) .

„Antroji 400 asmenų grupė eina dabar. Protarpiais pylė smarkus lietus, bet dabar tik lynoja. Žmonės yra permirkę“, – sakė H.P.Doskozilas.


Šiame straipsnyje: migrantaiAustrijaVengrija

NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
Vokietija ir Austrija ko norėjo, tą ir gaus. Reikėjo p.Merkel labai gerai pasverti ir nesimėtyti pažadais, o dabar pati vokiečių tauta nuspręs, ką daryti su pabėgėliais ir apsimetėliais. Mes, kaip ES šalis, irgi turėsime priimti gana didelį skaičių tų imigrantų, tik neaišku, kas iš jų bėga nuo karo, o kas tingi ir nenori savo šalyse daryti tvarkos, tai pasirenka Europą, kur galės ramiai iš pašalpų gyventi. Kadangi tie visi juodukai ir nejuodukai yra pakankamai gudrūs, tai visi rėks, kad jie iš Sirijos, kad privalome juos išlaikyti ir gink, dieve, negalime jų ignoruoti, tačiau galiausiai jie iš Lietuvos su visais savo mobiliaisiais telefonais ir nemenka manta išsikraustys, kur geriau. Linkiu sėkmės toms šalims, kurios nepaisydamos savo žmonių, padeda geresnio gyvenimo ieškotojams, kažin, kaip anie atsilygins savo geradariams? Beje, ar čia ne žaliųjų žmogeliukų variantas?

kaunietis

kaunietis portretas
Lietuvius agituoja kovoti su savos tautos nusikaltėliais, daryti tvarką savo šaltyje (Lietuvoje),tačiau šituos priima ir ne deportuoja atgal į jų šalis, neliepia jiems pas save daryti tvarką o bėgti ,gal D.Grybauskaitė eis į tas šalis kovoti dėl tų piliečių teisių, nes jai visai nesvarbu ,kaip gyvena Lietuvos žmonės iš 124.-eurų per mėnesį.

kolis

kolis portretas
Kol Lietuva nebuvo Europos sąjungos nare, iš visur lietuviai buvo deportuojami ,neįleidžiami, kodėl šituos įsileidžia ir dar visokias garantijas jiems suteikia?????Pamatys ko nematė Lietuvos valdžia ,jie ne lietuviai, ir žino kaip paimti tai ko nori....Padaugės žmogžudysčių, nusikaltimų , afiorų ir t.t....Lietuvos emigrantai žino kokios tautos piliečiai kaip gali pasielgti...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių