Austrija ir Vokietija sutarė priimti migrantus iš Vengrijos

  • Teksto dydis:

Austrija ir Vokietija sutarė priimti tūkstančius migrantų, atvykstančių iš Vengrijos, pareiškė netrukus po vidurnakčio Austrijos kancleris Werneris Faymannas (Verneris Faimanas).

Jis sakė Austrijos naujienų agentūrai APA, kad apie tokį sprendimą informavęs Vengrijos ministrą pirmininką Viktorą Orbaną „po konsultacijų“ su Vokietijos kanclere Angela Merkel. W.Faymannas pridūrė, kad tokį sprendimą motyvavo „dabartinė ekstremali padėtis Vengrijos pasienyje“.

Penktadienį vėlai vakare Vengrija skyrė autobusų nevilties apimtiems migrantams, pėsčiomis išsiruošusiems keliauti į Austriją po kelias paras buvimo Budapešto geležinkelio stotyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
Vokietija ir Austrija ko norėjo, tą ir gaus. Reikėjo p.Merkel labai gerai pasverti ir nesimėtyti pažadais, o dabar pati vokiečių tauta nuspręs, ką daryti su pabėgėliais ir apsimetėliais. Mes, kaip ES šalis, irgi turėsime priimti gana didelį skaičių tų imigrantų, tik neaišku, kas iš jų bėga nuo karo, o kas tingi ir nenori savo šalyse daryti tvarkos, tai pasirenka Europą, kur galės ramiai iš pašalpų gyventi. Kadangi tie visi juodukai ir nejuodukai yra pakankamai gudrūs, tai visi rėks, kad jie iš Sirijos, kad privalome juos išlaikyti ir gink, dieve, negalime jų ignoruoti, tačiau galiausiai jie iš Lietuvos su visais savo mobiliaisiais telefonais ir nemenka manta išsikraustys, kur geriau. Linkiu sėkmės toms šalims, kurios nepaisydamos savo žmonių, padeda geresnio gyvenimo ieškotojams, kažin, kaip anie atsilygins savo geradariams? Beje, ar čia ne žaliųjų žmogeliukų variantas?

Bumas

Bumas portretas
Tikriausiai Vokietijos ir Austrijos valdzioje nebera nei vokieciu, nei austru. Visi iseiviu is rytu palikuonys. Jie "tvarka" Europoje padarys... :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių