Australija nebenori imigrantų: miestai ir taip perpildyti

  • Teksto dydis:

Australija – viena svetingiausių ir daugiausia imigrantų kasmet priimančių šalių. Tačiau jos gyventojams, tokia valdžios politika, atrodo, ne itin patinka. Kai kurių miestelių gyventojai apie imigrantus atsiliepia gana griežtai.

Kasmet į Australiją nuolat gyventi atvyksta apie 200 tūkst. imigrantų. Du trečdaliai – dėl darbo, ekonominių poreikių, likę – dėl šeimos. Šimtai tūkstančių atvyksta laikinai. Nors beveik kas ketvirtas australas yra gimęs užsienyje arba vienas iš tėvų – imigrantas, visgi dauguma mano, kad Australijos imigracijos politika yra nekontroliuojama, o atvykstančiųjų paklausa mažėja.

Štai mažo Stantorpo miestelio gyventojas George`as Wettonas, pats atvykęs iš Jungtinės Karalystės, mano, kad Australijoje nebereikia daugiau naujų gyventojų.

„Australija yra didelė šalis, tačiau viskas aplink pakrantę. Atvykstantieji nenori eiti gilyn į žemyną, todėl visi nori likti didžiuosiuose miestuose, kurie yra perpildyti“, – teigia pašnekovas.

Daugiau – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hasas

Hasas portretas
Imigrantu niekas nenori. Tik masonai juos prievarta kisa i visas valstybes, kad etniniai gyventojai prarastu savo tradicijas ir "nuzombetu". Taip lengviau isiskverbti i salies vidu ir ja griauti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių