Asmeniu be pilietybės tapęs M. Saakašvilis: esu Ukrainos politikas

Lenkijoje esantis buvęs Gruzijos prezidentas ir buvęs Odesos srities gubernatorius Michailas Saakašvilis pabrėžia tebesąs Ukrainos politikas.

Jis tapo asmeniu be pilietybės po to, kai iš jo buvo atimta Ukrainos pilietybė, anksčiau jis neteko Gruzijos pilietybės. Michailas Saakašvilis davė interviu Lenkijos televizijai, kalbėjo ukrainietiškai.

„Ketinu grįžti į Ukrainą. Esu Ukrainos politikas. Padėtis, žinoma, unikali... Buvau Gruzijos politikas, bet buvau ir būsiu Ukrainos politiku“, – sakė M. Saakašvilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Nuo kada kailio keitimas - politika?

ka

ka portretas
tai kur tas interpolas jaigu jisai visur susitikineja vazineja bb dejas.ka jus cia bl kliedit ziniuoniai siaip jaigu ka jis gruzija isvale nuo korupcijos o db ukrainaje gali ta pati padaryti tik tokie kaip Parasa,Avakovai,Jaceniukai suptato kas ju laukia ti kaip dave pilietybe taip ir ateme.nes chacholai suprato arba jis arba mes i kaleima

durniu laivas

durniu laivas portretas
kada musu isliaupsintas draugas bus grazintas interpolo i savo tikra tevyne ir teisiamas uz genocida pries savo liaudi o gal mes ji priimkim ir uz nuopelnus suteikim pilietybe
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių