Ar Italijos ekspremjeras S. Berlusconi sulauks bausmės už seksą su nepilnamete?

  • Teksto dydis:

Italijos ekspremjeras Silvio Berlusconi (Silvijus Berluskonis) penktadienį baigė vykdyti bausmę už mokestinį sukčiavimą, atlikęs visuomenei naudingą darbą, likus kelioms dienoms iki Italijos aukščiausiasis teismo posėdžio, kuriame bus svarstoma apeliacija dėl nuosprendžio už seksą su nepilnamete prostitute.

S.Berlusconi 2013 metais buvo nuteistas septynerius metus kalėti už lytinius santykius su Rube Rubacuori („Rube Širdžių Ėdike“) per erotinius vakarėlius jo prabangiuose namuose. Be to, jam buvo uždrausta dirbti valstybės postuose.

Šį penktadienį pagyvenęs žiniasklaidos magnatas mostelėjo ir šypsojosi, pažymėdamas atvykimo į pagyvenusių, Alzheimerio (Alccheimerio) liga sergančių žmonių centrą laiką; jis čia lankosi kas savaitę nuo praėjusių metų balandžio.

„Laikas, išbūtas su ligoniais, su savanoriais, sveikatos ir socialiniais darbuotojais, buvo jaudinantis išgyvenimas“, – sakė jis, dar pridūręs, kad ketina „pratęsti šiuos išgyvenimus“ savo laisvu laiku.

Jo gerbėjas laikė iškėlęs plakatą „Silvijau, esu su Jumis iki paskutinio mano atodūsio“, kai ekspremjeras ir buvęs kruizinių laivų dainininkas atsisveikino su pacientais ir personalu, kuriems, kaip pranešama, jis dainavęs serenadas.

Laisvę judėti S.Berlusconi atgavo sekmadienį, nuo kurio nebegalioja jam taikyta komendanto valanda ir ribojimai keliauti, išskyrus lankymąsi Romoje verslo reikalais tik tris dienas per savaitę.

Tačiau ši laimės būsena jam gali trukti neilgai.

Antradienį Italijos kasacinis teismas atnaujina svarstymą dėl S.Berlsuconi išteisinimo vadinamojoje „bunga bunga“ byloje, kurioje jis kaltintas dalyvavimu orgijose savo ištaigingoje viloje.

Gali būti, kad byla bus grąžinta apeliaciniam teismui, tuomet S.Berlusconiui grėstų dar vienas kaltumo nuosprendis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jurgeliss

jurgeliss portretas
lietuvoj jau butu pamirses sita skandala,tegul pas mus atvaziuoja tai dar ir kompensacija prisiteis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių