Apklausa: britai remia nuogą princą

Daugiau kaip du trečdaliai suaugusių Didžiosios Britanijos gyventojų mano, kad princas Harry, kuris nuogas išdykavo su moterimi per vakarėlį Las Vegase, elgėsi priimtinai, rodo apklausa, kurios rezultatus sekmadienį paskelbė „The Sunday Times“.

„YouGov“ apklausa rodo, jog 68 proc. britų mano, kad trečiojo eilėje į sostą asmens kvailiojimas yra priimtinas jaunam, vienišam vyrui, besilinksminančiam per privačias atostogas.

22 proc. apklaustųjų pareiškė priešingą nuomonę.Vis dėlto maždaug 75 proc. britų teigiamai vertina 27 metų princą, armijos sraigtasparnio pilotą.

Nors dvi pikantiškos Harry nuotraukos yra daugeliui prieinamos internete visame pasaulyje, Britanijoje jas paskelbė tik bulvarinis laikraštis „The Sun“, kuris pareiškė taip ginantis spaudos laisvę.

Maždaug 61 proc. apklausos dalyvių mano, kad tas žiniasklaidos magnato Ruperto Murdocho leidinys pasielgė neteisingai, o 25 proc. sakė, kad populiariausias šalies laikraštis turėjo teisę išspausdinti tas nuotraukas.

„YouGov“ ketvirtadienį ir penktadienį apklausė 1 731 suaugusį žmogų dėl to, ar Harry elgesys yra priimtinas, ir, penktadienį, 694 suaugusius žmones dėl „The Sun“ sprendimo išspausdinti minėtas jo nuotraukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių