Amerikiečių senatorius: susitikimuose Maskvoje aptartas kišimasis į JAV rinkimus

  • Teksto dydis:

JAV Kongreso nariai per susitikimus su rusų kolegomis Maskvoje aptarė galimą Rusijos kišimąsi į Jungtinių Valstijų prezidento rinkimus, antradienį pareiškė delegacijos vadovas senatorius Richardas Shelby (Ričardas Šelbis).

„Taip, aptarėme įvairias temas, taip pat ir šitą“, – sakė jis žurnalistams, paklaustas, ar per susitikimą Rusijos Federacijos taryboje – Rusijos parlamento aukštuosiuose rūmuose – kalbėta apie įtariamą Maskvos kišimąsi į 2016 metais vykusius JAV prezidento rinkimus.

Paklaustas, ar JAV prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui) bus pranešta apie šio vizito rezultatus, R. Shelby teigė, kad „netrukus D. Trumpas bus informuotas“.

JAV delegacija viešės Rusijoje iki ketvirtadienio, artėjant liepos 16-ąją Helsinkyje turinčiam įvykti viršūnių susitikimui ir tvyrant didelei įtampai tarp Rusijos ir Vakarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip sakoma ;- ,,ciupt uz vadziu,vel

kaip  sakoma  ;- ,,ciupt  uz  vadziu,vel portretas
is pradziu,,, jankiai kaip onanistai ,be pertraukos y kuloka smauko....Trampas jau metai kaip prezidentauja ,o jie visvien slieku siknoj iesko....klausinedami rusu ar jie padejo jam ten tapt prezidentu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių