Alice, Charlotte ar Diana? Žmonės spėlioja, koks bus princesės vardas

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos naujagimė princesė praleido pirmąją savo naktį Kensingtono rūmuose, tačiau žmonės toliau spėlioja, koks bus jos vardas.

Didžiosios Britanijos naujagimė princesė praleido pirmąją savo naktį Kensingtono rūmuose, tačiau žmonės toliau spėlioja, koks bus jos vardas.

Tikėtina, kad tėvai – princas Williamas (Viljamas) ir Kembridžo kunigaikštienė – sekmadienį jai suteiks vardą, bet tikslios datos, kada priklauso paskelbti kūdikio vardą, nėra numatyta.

Jei tėvai bus pasiruošę, sekmadienį naujagimę gali aplankyti aukšti karališkosios šeimos atstovai ir seneliai.

Manoma, kad šeima savo namuose Londone praleis dar kelias dienas, o tuomet vyks į savo namus užmiestyje – karalienės Elžbietos II privačią rezidenciją Sandringame.

Didžiosios Britanijos lažybų organizatoriai tvirtina, kad labiausiai tikėtina, jog princesė, kuri eilėje į Didžiosios Britanijos sostą yra ketvirta po savo senelio princo Charleso (Čarlzo), tėčio Williamo ir brolio George`o (Džodžo), bus pavadinta Alice (Elis) arba Charlotte (Šarlot).

Tarp karališkosios giminės moterų, gavusių Alice vardą, buvo karalienės Victorios (Viktorijos) dukra, taip pat Heseno princesė, tapusi paskutinio Rusijos caro Nikolajaus II žmona, ir dabartinės monarchės vyro princo Philipo (Filipo) motina – Batenbergo princesė.

Tarp kitų galimų vardų dar minimi Elizabeth (Elizabet), Victoria ir Diana.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as2

as2 portretas
o as siulau Diana ar Sharlote :) mergyte lab grazi :)

jokiu budu

jokiu budu portretas
tik ne Diana

ko

ko portretas
rupinates svetimais karaliais o gal ruosiat dirva savam kokiam nors gabreliukui?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių