Aktorius G.Depardieu teigia likęs „smarkiai nesuprastas“ dėl jo išvykimo iš Prancūzijos

  • Teksto dydis:

Prancūzijos kino veteranas Gerardas Depardieu (Žeraras Depardjė), kad aštri kritika dėl jo išvykimo iš savo šalies yra „didelis nesusipratimas“ ir kad jis tebemyli savo tėvynę.

„Aš niekada neišvykau! Aš atsisakau būti uždarytas tarp sienų, o tai visai kas kita, – G.Depardieu sakė duodamas interviu savaitraščiui „Le Figaro Magazine“, kuris buvo paskelbtas penktadienį. – Esu laisvas žmogus. Visus Europoje jaučiuosi esantis namuose.“

„Visa ta istorija yra didelis nesusipratimas, – pridūrė jis. – Myliu Prancūziją taip pat kaip visada. Ji yra mano šalis.“

64 metų G.Depardieu pateko į pasaulio žiniasklaidos pirmuosius puslapius praeitų metų pabaigoje, kai nusprendė persikelti gyventi į Belgiją, kai socialistų vyriausybė siekė įvesti 75 proc. mokestį už metines pajamas, viršijančias 1 mln. eurų (3,45 mln. litų).

Vėliau Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas suteikė aktoriui tos šalies pilietybę. Tas sprendimas dar labiau paaštrino šį skandalą, kaip ir G.Depardieu asmeninė draugystė su V.Putinu bei autoritariniu Čečėnijos lyderiu Ramzanu Kadyrovu.

Tačiau pastaraisiais mėnesiais G.Depardieu stengėsi nuraminti aistras, duodamas kelis interviu ir grįžęs šią vasarą į Paryžių filmuotis kino juostoje, kurioje jis vaidina FIFA pasaulio futbolo čempionato įkūrėją Julesį Rimet (Žiulį Rimė).

Tačiau naujajame G.Depardieu vėl kritikavo prezidento socialisto Francois Hollande (Fransua Holando) vyriausybę, sakydamas: „Nemanau, kad galime apsimetinėti, jog (Prancūzijoje) viskas gerai.“
„Žmonės iš tikrųjų jaučia atotrūkį tarp to, ką kalba politikai, ir jų kasdienio gyvenimo tikrovės. Šis atotrūkis galiausiai pratrūks – galbūt per kitus rinkimus“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paskaitykite dvigubos pilietybes fanatai

Paskaitykite dvigubos pilietybes fanatai portretas
Dabar su vienguba pilietybe nesusitvarkome su visokiais uspaspiskais ir venckienemis, o duok tokiems dviguba pilietybe ir pamirsk apie ju atsakomybe ir istatymu laikymasi.

w

w portretas
Perlenke lazda Prancuzijos valdzia su to mokescio dydziu. Iseina,jeigu zmogus dirba ir uzdirba,tai galima nuo jo pajamu nurezti net 75%? Kad gaunantis pasalpas galetu toliau netrukdomai voliotis ant sofos? Juk tai beprotybe! Mokescius moketi reikia,bet ju dydis... neislaiko kritikos. Taip valdzios galingieji bando spresti finansines problemas,kadangi daugiau ka sugalvoti jie nesugeba. Panasiai ir Lietuvoje - mokesciai,mokesciai,mokesciai,o apie ekonomikos vystyma,pagalba verslui ir pan. - kam apie tai galvoti. Uzdejai mokescius ir problema isspresta!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių