Aktorius G. Depardieu: D. Trumpas – ne G. W. Bushas ir ne idiotas

  • Teksto dydis:

Išrinktasis JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), skirtingai nei buvęs respublikonų prezidentas George'as W. Bushas (Džordžas V.Bušas), „nėra idiotas“, sekmadienį pareiškė prancūzų aktorius Gerardas Depardieu (Žeraras Depardjė), garsėjantis savo simpatijomis Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui.

„Kitaip nei George'as W. Bushas, jis (D.Trumpas) nėra idiotas. Jis kalba apie didelius dalykus, – G.Depardieu sakė savaitraščiui „Le Journal du Dimanche“, – Niekas nežino, ką jis sugeba.“

Tačiau aktorius mano, kad D.Trumpo atėjimą į valdžią nulėmė tai, kad politikai vis labiau nepaiso eilinių rinkėjų jausmų ir norų.

„Tai gera pamoka politikams, kurie jau seniai nieko neveikia,“ pareiškė 67-erių G.Depardieu, kurį išgarsino vaidmenys tokiuose filmuose kaip „Paskutinis metro traukinys“ („Le dernier metro“), „Policija“ („Police“) ir „Sirano de Beržerakas“ („Cyrano de Bergerac“).

„Pasitikėjimas sugriautas, žmonės nori susigrąžinti kontrolę,“ – pridūrė jis.

Kaip ir D.Trumpas, G.Depardieu simpatizuoja V.Putinui. Protestuodamas dėl Prancūzijos valdžios sprendimo padidinti mokestį turtingiesiems, aktorius 2013 metais priėmė Rusijos pilietybę.

Savo tėvynėje nevienareikšmiškai vertinamas aktorius 2012 metais paskelbė, kad atsisako savo prancūziško paso ir persikelia gyventi į Belgiją.

Nuo tada jis mielai daro kontroversiškus ir prorusiškus pareiškimus.

D.Trumpas taip pat ne kartą gyrė V.Putiną, kurio santykiai su Baracko Obamos (Barako Obamos) administracija ir Europos Sąjunga šiuo metu yra įtempti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O tai tas

O tai tas portretas
Depardieu Putlerio partneris?

KUR JIE GAVO BLAIVAUS ALKAŠO NUOTRAUKĄ?

KUR JIE GAVO BLAIVAUS ALKAŠO NUOTRAUKĄ? portretas
Ar jis čia nugrimuotas ar iš tikrųjų trezvas? Kalba tai kai visada - lyg prigėręs.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių