Vyras surišo ir padegė sugyventinės mamą

Vilniaus rajono policija tiria žiaurų vyro poelgį su sugyventinės mama - moteris buvo pririšta prie elektros stulpo, jo kojos apipiltos benzinu ir padegtos.

Incidentas įvyko pirmadienio vakarą apie 19 val. Voverių kaime.

Pirminiais policijos tyrimo duomenimis, 22-ejų vyras virvėmis pririšo prie elektros stulpo sugyventinės 47-erių mamą. Jai benzinu apipylė kojas ir padegė.

Pasak policijos, užsidegus virvėms, moteriai pavyko išsilaisvinti nuo stulpo. Nukentėjusioji kojų nudegimus gydosi ligoninėje. Medikai diagnozavo 1-2 laipsnio nudegimus. Antradienį nukentėjusiąją ketinama išrašyti iš ligoninės.

"Žmonės tampa vis žiauresni", - pasakodamas apie įvykį sakė Vilniaus rajono komisariato viršininko pavaduotojas Jonas Šafranavičius.

Pirminiais duomenimis, konfliktas kilo dėl kažkokių daiktų, kurie esą buvo paslėpti ar negrąžinti.

Įtariamasis dviem paroms uždarytas į  areštinę, dėl sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pirmadienį Vilniaus rajone užregistruotas dar vienas sužalojimais pasibaigęs konfliktas.

Apie 23 val. Galinių kaime, namuose, pirminiais duomenimis, per išgertuves vyras peiliu sužalojo 37-erių sugyventinę. Moteris dėl durtinės žaizdos krūtyje paguldyta į ligoninę.

Įtariama, kad sužalojęs gyvenimo draugę, 58-erių sugyventinis dūrė sau į krūtinę. Įtariamasis dėl durtinių žaizdų krūtinėje taip pat paguldytas į ligoninę.


Šiame straipsnyje: smurtaspadegimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Idomu

Idomu portretas
kaip galima suristi nama? :-))

cha cha

cha cha  portretas
ale ir skupus zentas, pagailejo uosvei benzino.... net berzines malkos nepasirupino...Zentui baudziama byla uz uosves noru neispildyma ;DDD
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių