Vyras apkaltino kleboną seksualiniu išnaudojimu

Vienoje Mažeikių rajono klebonijoje pradėta aiškintis, ar klebonas galėjo seksualiai išnaudoti suaugusį vyrą. Informacijai pasiekus Telšių vyskupijos kuriją, vyskupas augziliaras Linas Vodopjanovas žada kleboną laikinai nušalinti, kol policija išsiaiškins, kas iš tiesų įvyko, rašo DELFI.lt.

Alytuje užregistruotas pareiškimas penktadienį buvo perduotas Mažeikių apskrities pareigūnams, mat skundą rašęs vyras nurodė, kad jis buvo seksualiai išnaudotas būtent Mažeikių rajone.

Policijos pareigūnams pareiškimą parašęs 38 m. vyras nurodė, kad prieš kelias dienas dvasininkas jam liepė nusirengti ir visa tai filmavo telefonu.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl seksualinio prievartavimo, tačiau aiškinantis aplinkybes tyrimas pakrypo kiek kita linkme – neatmetama, kad byla bus perkvalifikuota, nes klebonas nevertė pareiškimą parašiusio vyro nusirenginėti.

 




NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
pasiule uz bonka pasifotkint ir nedave...:))...o gal vyras sumaise kuniga su moterim? abu gi su suknelem...

rrr

rrr portretas
haha 38 metu vyrui liepe klebonas gerojo dievo vardu ir tas nusirenge.... tur but nesumokejo nabagui kazkokiam ir tas parase zajava... bet jau toks idiotas, pasiskelbe kaip patarnavo :D

Tiktai.

Tiktai. portretas
Man atrodo ,kad ta skundeja reikia ar i psichiatrine ar i kaliuze.Dabar visi tik ir uzsiima smeizimu.Liepe nusirengti.O sokti i ugni neliepe.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių