V.Pečiulis neigia nužudęs tėvą

Vakar sulaikytas ginekologo Povilo Pečiulio sūnus Vytautas teigė, kad tėvas žuvo per nelaimingą atsitikimą, tačiau nesugebėjo policijai parodyti vietos, kur yra tėvo kūnas.

Trečiadienį prieš teismą stojęs Vytautas Pečiulis pasakojo, kad nužudytą tėvą rado atvykęs pas jį į svečius. Pasak jo, pabūgęs galimų kaltinimų jis nuvežęs kūną į mišką ir apdengęs lapais. Teisme vaikinas buvo vangus, atrodė tarsi nesiorientuojantis aplinkoje.

Dar antradienio vakarą policija kartu su įtariamuoju ilgokai važinėjo po Tauragės ir Jurbarko apskritis, tačiau surasti Povilo Pečiulio kūno nepavyko.

59 metų ginekologo Povilo Pečiulio ir jo 23 metų sūnaus buvo pasigesta spalio 11 dieną. Vėliau, apžiūrėjus ginekologo butą ir radus jame kraujo žymių, įtarta, kad Povilas Pečiulis gali būti nužudytas.

Spalio 20 d. (antradienį) Rygoje policija surado 23 metų Vytautą Pečiulį. Vaikinas sutiko pats sugrįžti į Lietuvą ir prisistatyti į policijos komisariatą. Pranešama, kad iš Rygos parvykęs Vytautas Pečiulis kartu su 29 metų seserimi Lina atvyko į Joniškio policiją, o iš ten buvo pristatytas į Šiaulius.

Įtarus vaikiną žmogžudyste, Šiaulių miesto apylinkės teismas skyrė jam dviejų mėnesių suėmimą, kad įtariamasis nepabėgtų nuo teismo.


Šiame straipsnyje: žmogžudystėpečiulis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių