Vilniuje vogtu automobiliu siautėjo narkomanas

Vilniuje sulaikytas vogtu „Mersedesu“ siautėjęs narkomanas. Smarkiai apkvaitęs 32-ejų metų vyriškis naktį apdaužė degalinę. Iš įvykio vietos nuvažiavęs įtariamasis sulaužė pakabą ir užsnūdo gatvėje. Įtariamasis sulaikytas šeštadienį po pietų.

Apie 15 val.  sostinės policijos patrulis pastebėjo Gariūnų gatvėje ratą stumiantį svirduliuojantį vyriškį. Pareigūnams kilo įtarimas, kad vyras neblaivus, todėl jį sustabdė. Vyriškis buvo smarkiai apkvaitęs, šalia stovėjo automobilis „Mercedes“ su sulaužyta pakaba.

Sulaikytasis aiškino patyręs avariją – užkabinęs remontuojamą kelio kraštą.

Vyriškis atrodė esąs girtas, tačiau alkoholio matuoklis parodė nulius. Įtariamojo kišenėse rastas švirkštas. Vyras prisipažino esąs narkomanas.

Narkomanas prisipažino išvakarėse čigonų tabore pirkęs keturias dozes heroino. Visus kvaišalus susileido, jų buvo per mažai.

Netrukus nustatyta, kad automobilis yra vogtas – paskelbta jo paieška. Jaunuolis prisipažino pagrobęs tėvo mašiną.

Spėjama, kad įtariamojo vairuojamas automobilis naktį apgadino Gariūnų gatvėje esančią degalinę. Naktį specialiosioms tarnyboms skambino degalinių tinklo darbuotojas ir pranešė, kad automobilis apdaužė degalų siurblį ir nuvažiavo.

Naktį policijai nepavyko sugauti įtariamojo – jis tikriausiai važinėjo po miestą, kol patruliai jo ieškojo.

„Laimė, nieko neužmušė, galėjo viskas labai liūdnai baigtis“, – sako eismo priežiūros tarnybos pareigūnai.

Sulaikytasis vairuotojo pažymėjimo neturi. Narkomaną policija išsivežė, gali būti, kad jam bus pateikti rimti įtarimai ir bus teismo prašoma jį suimti.



Šiame straipsnyje: narkomanasnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių