Vilniuje autobusų stotelėje nužudytas vyras

Autobuse kilus konfliktui tarp kelių vyriškių ir muštynėms persikėlus į gatvę, naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniuje nužudytas žmogus. Policijos pareigūnai teigia, kad du įtariamieji jau sulaikyti, tačiau kol kas nenustatyta nužudytojo asmenybė.

Incidentas įvyko prieš pat vidurnaktį. Pirminiais duomenimis, maršrutiniame autobuse tarp kelių vyriškių kilo konfliktas. Du jaunuoliai susikivirčijo su maždaug 40 metų vyriškiu, kilo muštynės, kurios persikėlė į Kalvarijų g. esančią visuomeninio transporto stotelę „Pušynas“, pranešė 15min.lt.

Muštynės truko nelabai ilgai, po jų stotelėje liko gulėti kruvinas vyriškis, o jaunuoliai perbėgo gatvę ir nuskuodė Ateities g. link.

Tuo metu kažkas jau buvo paskambinęs policijai, kad gatvėje vyksta muštynės. Už kelių šimtų metrų iš nusikaltimo vietos sprunkantys jaunuoliai pamatė atvažiuojantį policijos patrulį. Jie metė į šoną peilį, kuriuo ką tik buvo nudurtas žmogus ir bandė pasprukti. Policininkai buvo greitesni, abu įtariamieji atsidūrė policijos komisariate.


Šiame straipsnyje: nužudymasnusikaltimas autobuse

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių