Vilniaus teisėsaugos pareigūnai išaiškino taksisto nužudymą

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai sulaikė tris įtariamuosius taksisto nužudymu.

Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas ketvirtadienį du jaunuolius leido suimti trims mėnesiams, vienam skirtas mėnesio trukmės suėmimas.

Pasak Vilniaus apskrities policijos, liudytojų parodymais bei remiantis įvykio vietų apžiūrų protokolais nustatyta, kad birželio 17-osios naktį Vilniuje, Antakalnio gatvėje esančioje visuomeninio transporto stotelėje, trys Vilniaus apskrities gyventojai įsėdo į taksi automobilį „VW Passat“, priklausantį bendrovei „Kartesa“. Mašiną vairavo 50-metis M.J.

Važiuojant į Vievį, kelyje Vilnius–Kaunas, kilus konfliktui tarp taksi vairuotojo ir keleivių, vienas iš jų pasmaugė taksi vairuotoją, po to ištraukė iš jo kišenės pinigus.

Kartu veikdami jaunuoliai lavoną nuvežė į Elektrėnų savivaldybėje esantį Pastrėvio kaimą. Čia užkasę kūną šiukšlėmis, paslėpė jį apleistame ūkiniame pastate.

Paslėpę nužudytojo kūną, vaikinai taksi automobiliu nuvyko į Kauno rajono Kačerginės gyvenvietę, kur Kačerginės miško masyve taksi automobilį „VW Passat“ apipylė benzinu ir padegė. Tokiu būdu buvo sunaikintas 4,5 tūkst. litų bendrovės „Kartesa“ turtas.

Iš pradžių buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusiojo be žinios, vėliau jis perkvalifikuotas į nužudymą ir turto sunaikinimą.

Už nužudymą jaunuoliams gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų.

Už svetimo turto sunaikinimą - areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.


Šiame straipsnyje: taksitasnužudymo bylateismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Taksi

Taksi portretas
"Už nužudymą jaunuoliams gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų." - Turėtų išsigimėliai būti sušaudyti, o konfiskuotas turtas perduotas žuvusiojo šeimai. Aš už mirties bausmę. Kas už?

siaubas

siaubas portretas
Kąąą?nuo 7 iki 15 metų?o už turtą iki 5 (vos ne tiek pat)kas čia per sistema? žmogžudžiai iki gyvos galvos,tik gaila siurbelėms mokeščių mokėtojų pinigų... 8-(duok dieve)10 metų kalėjime pasėdės,išeis į laisvę, vėl ką nors užmuš, apvogs,vėl sės...Kalėjimas gimdo kainius...Aš už mirties bausmę...Iš vis problema giliai visuomenėje,jeigu tokių kaip šie atsiranda vis daugiau....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių