Vienam vyrui - dvi žmonos

Klaipėdos teisme susitiko dvi teisėtos to paties vyriškio žmonos. Viena gyvena Kaliningrade, kita - Kaune. Nors vyras tikino dvigubą gyvenimą gyvenęs dėl meilės lietuvei, aiškėja, kad tai buvo tik priedanga. Apie tai šiandien rašo „Klaipėdos diena“.

Po žmoną dviejose šalyse

Oficialiai keturiasdešimtmetis kaliningradietis turi po žmoną Lietuvoje ir Rusijoje. Vakar abi jos liudijo teisme.

Lietuvė Daiva Skapienė tikino prieš keletą metų Kaune susipažinusi su Jevgenijumi Stapenka, su juo susidraugavusi, o 2006 metų kovą už jo ištekėjusi. Vyras dirbo bendrovėje "Lukasima" baldų gamybos vadybininku ir verslo reikalais dažnai vykdavo į užsienį. Moteris sakė, kad namuose sutuoktinis užsibūdavo kelis mėnesius, bet kartais tiek pat laiko praleisdavo komandiruotėse.

Kita į teismo salę pakviesta moteris prisistatė esanti Olga Ševalje ir taip pat tikino esanti teisiamo vyro žmona.

Jos žodžiais, sutuoktinis esąs Ivanas Ševalje. Su juo moteris gyvena jau šešioliktus metus ir augina tris vaikus. Jauniausia poros dukra gimė 2005 metų lapkritį, tai yra prieš kelis mėnesius iki vyro antrosios santuokos Lietuvoje. Moteris tikino, kad vyras neišvykdavo ilgesniam laikui nei diena ar dvi.

O.Ševalje apie sutuoktinio ligas pasakojo kaip apie savas. Sportuodamas jis patyręs galvos traumą, todėl kasmet triskart privalantis gultis į ligoninę. Dėl ligos vyras esąs pripažintas nedarbingu ir gaunąs neįgalumo pensiją.

Vestuvėms - netikras pasas

Vakar per pusdienį Klaipėdos miesto apylinkės teisme išnagrinėta byla, kurioje I.Ševalje kaltinamas su suklastotais dokumentais apie 60 kartų atvykęs į Lietuvą, o pasinaudodamas padirbtu pasu čia gavęs kelis dokumentus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių