V.Gaivenis prieš G.Gorienę: „teisybės“ akistata

LNK laidos kūrėjus, regis, ne juokais įaudrino vieno laikraščio redaktorė Giedrė Gorienė, kuri nežiūrint į laidos kūrėjų pašaipas, sutiko laidoje kalbėti pati.

Dviejų Drąsiaus Kedžio byloje skirtingiems interesams atstovaujančių žiniasklaidos priemonių atstovai niekaip nesutaria, kokių jiems priemonių imtis gvildenant šią tikrai sunkią ir neįprastą pedofilijos bylą. Versijų daug, tačiau kiekvienas patekia savąją, nežiūrint į byloje esančią medžiagą.

Įdomiausia tai, kad G.Gorienė, žinodama žurnalisto V.Gaivenio pozicijas, pati kalba šios laidos kūrėjams. Jų vienintelis tikslas pasityčioti iš jos kaip žurnalistės ir žmogaus, skandalingoje pedofilijos byloje palaikančios dabartinės Drąsiaus Kedžio dukters globėjos Neringos Venckienės pusę.

Laidos kūrėjų teigimu, G.Gorienės didžiausias gyvenimo trūkumas – jos vedybos su 14 metų laisvės atėmimo už žmogžudystę nuteistu Valentinu Goriu. „Aš jį tik pamačiau ir iš karto supratau, kad nesugebėsime išsiskirti“, – pasakojo G.Gorienė.

Anot jos, ji suprato, kad šis vyras nuteistas per klaidą ir ėmėsi jo ginti.

Kalėjimo duris savo mylimajam pabandžiusiai atverti G.Gorienei, tuo metu buvo visai nesvarbu, kad išeinančio į laisvę vyro laukia dar viena moteris – Rolanda, kurios vestuvės su V.Goriu taip pat įvyko jau šiam kalint už grotų.

„Mes bendravome ilgai, kartu ieškojome teisybės“, – savo apsisprendimą su pripažintu žmogžudžiu paaiškino G.Gorienė.

„Kai tik jį pamačiau, pagalvojau, ką šis vyras čia veikia?“, – apie savo pirmąjį susitikimą su V.Goriu, kuris tapo ne tik jos gyvenimo meile, bet ir prakeiksmu, kalbėjo žurnalistė.

Pasak „Naujos versijos“ laidos kūrėjų, tai, kad V.Goras nėra nekaltas kūdikis, kaip kad bando parodyti G.Gorienė,.  Ji pati tvirtina, kad jos mylimasis buvo nubaustas ir kalėjo nekaltai.

Laidos kūrėjų teigimu, G.Gorienė itin domėjosi savo šeimos problemomis, tačiau pamiršo, kad bet jos vyro yra dar daugiau žmonių, galinčių atsakyti ir prieš jos sąžinę, ir prieš kitų. „Ji ėmėsi ginti ne tik savo vyro, bet ir, anot jos, „nekaltų „tulpinių“, Henriko Daktaro ir kitų įžymybių nusikaltėlių“, – kalbėta laidoje.

Be abejo laidoje nepamiršta ir dar viena nereali versija – pasirodo, D.Kedys buvo pažįstamas su Vytautu Šustausku, Kaune itin prieštaringai vertinamu politiku bei verslininku. Šis pažinties versijos neneigia. „Viskas gerai“, – sako V.Šustauskas.


Šiame straipsnyje: KedysGorienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių