Velykos Lietuvoje: nusikaltėliai švaistėsi peiliais

Velykų sekmadienį į šalies miestų ligonines atvežti net keturi asmenys sužaloti peiliu, vienas jaunuolis buvo smarkiai sumuštas.

Visi nusikaltimai užregistruoti vakare.

Apie 23.50 val. į Jurbarko ligoninę iš Jurbarko rajono Užakmenių kaimo atvežtas ir dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas 24 metų M.A. Kas sužalojo vyrą, policija aiškinasi.

20. 25 val. dėl durtinių žaizdų krūtinėje į Visagino ligoninę buvo pristatytas ir dėl durtinių žaizdų krėtinėje paguldytas 21 metų R.Š. Jaunuolis medikams ir iškviestiems policijos pareigūnams pasakojo, jog buvo užpultas ir peiliu subadytas Visagine, vieno iš Festivalio gatvės namo laiptinėje.

Skaudi nelaimė apie 19.45 val. įvyko Klaipėdos rajone, Žiaukų kaime esančioje sodų bendrijoje. Čia, Kmynų gatvėje, sūnus sumušė bei peiliu sužalojo savo 59 metų tėvą. Vyras dėl durtinių žaizdų kirkšnyje bei kakle ir kirstinės žaizdos galvoje paguldytas į ligoninę.

Jo 29 metų sūnus po egzekucijos pasislėpė. Jo ieško policija.

Pirmadienio naktį į Alytaus ligoninę su durtine žaizda pilve atvežtas 23 metų R.B. Vyras paaiškino, kad sekmadienį apie 23.55 val. Alytaus rajone, Rimėnų kaime, jį peiliu sužalojo nepažįstami asmenys. Kadangi žaizda tik paviršinė, vidaus organai nebuvo sužeisti, R.B. po medikų apžiūros išleistas gydytis į namus.

16-amečio mirtimi galėjo baigtis incidentas Kaišiadoryse. Čia, sekmadienį apie 18.05 val. į ligoninę dėl galvos smegenų sutrenkimo, sumuštos krūtinės, kūno atšalimo bei įtariamo stuburo slankstelio lūžimo išvežtas į K.V.

Sunkiai sužalotą jaunuolį Kaišiadorių medikai tolimesniam gydymui pervežė į Kauno ligoninę. Kas sumušė 16-ametį, aiškinamasi.


Šiame straipsnyje: Velykų nusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių