Vagys grobė papuošalus ir puodus

Klaipėdos mieste ir rajone žmonės kenčia nuo įsilaužėlių. Ilgapirščiai savinasi ne tik brangius juvelyrinius dirbinius, bet ir buities įrankius.

Nuo vagių nukentėjo Statybininkų prospekte gyvenantis pensininkas. Užvakar po pietų vyras pastebėjo, kad iš jo buto dingo pinigai - 4 tūkst. eurų ir 800 litų bei auksiniai papuošalai. Įsilaužimo žymių nerasta. Klaipėdietis keturias dienas nebuvo namuose.

Vagys darbavosi ir Klaipėdos rajone. Užvakar į policiją kreipėsi 61 metų gargždiškė. Moteris pranešė, kad jos 33 metų duktė iš namų pavogė auksinius juvelyrinius dirbinius - žiedus, auskarus, grandinėles, kurių vertė 5 tūkst. litų. Papuošalai rasti Gargžduose esančiame lombarde.

Moteris tvirtino, kad jos duktė papuošalus galėjo išnešti per mėnesį laiko - nuo rugpjūčio 1 iki rugsėjo 1 dienos. Klaipėdos rajono policijos pareigūnai negalėjo pasakyti, kodėl gargždiškė į policiją kreipėsi po įvykio praėjus mėnesiui. Vakar po pietų duktė apklausta dar nebuvo.

Nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis vyras pasikėsino ir į P.Cvirkos gatvėje gyvenančių gargždiškių turtą. Užvakar rytą namo grįžę gyventojai rado išdaužtą langą. Įėję į vidų jie aptiko nekviestą svečią.

Vyras buvo susikrovęs ir pasiruošęs išsinešti puodus, įrankius, kitus buityje naudojamus daiktus, kurių vertė 50 litų. Gargždiškiai sulaikė įsibrovėlį ir perdavė policijai. Nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis vyras jau buvo įkliuvęs pareigūnams ir anksčiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių