Vagių grobis Klaipėdoje: nuo benzininių pjūklų iki dulkių siurblių

Per parą Klaipėdoje bei miesto apskrityje ilgapirščiai sugebėjo pavogti 9 benzininius pjūklus, 2 kompiuterius, motorolerį bei dulkių siurblį.

Trečiadienio naktį 03 val. 30 min. Klaipėdoje iš Sportininkų gatvėje esančios parduotuvės buvo pavogtas dulkių siurblys. Nusikaltėlis į parduotuvę pateko pro išdaužtą langą. Patruliai sulaikė 1972 metais gimusį Švyturio gatvėje gyvenantį įtariamąjį. Jo namuose buvo aptikti net du galimai pavogti dulkių siurbliai. Vyriškis uždarytas į areštinę.

Nuo vagių praėjusią parą nukentėjo ir Kairių kaimo gyventojai. Antradienio rytą buvo gautas pranešimas, jog kaimo vietovėje apvogti 3 automobiliai. Išdaužę automobilio langų stiklus, ilgapirščiai iš mašinų paėmė 9 benzininius pjūklus, telefoną ir alkotesterį. Įvykis tiriamas.

Antradienį pareigūnai taip pat gavo pranešimus, jog iš Nemuno gatvėje įsikūrusios firmos patalpų buvo pavogti du kompiuteriai, o Smiltynės gatvėje esančio garažo savininkas ryte pasigedo garaže stovėjusio motorolerio, kurio vertė 4000 litų.


Šiame straipsnyje: vagystėsnusikaltimaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių