Vagims riesta nuo apdairių Kauno prekybos centrų apsaugininkų

Apsaugininkai užkirto kelią vagilei kosmetikos parduotuvėje ir ilgapirščiui mėginusiam apvogti automobilį prekybos centro stovėjimo aikštelėje.

Islandijos plente esančios parduotuvės apsaugininkai sulaikė 28-nerių metų R.B.. Moteris pirmadienį, apie 15 val., mėgino pavogti prekių už 196,35 litus.

Policijos pareigūnams pateiktame pranešime kol kas nenurodoma, kokias prekes mėgino išsinešti vagilė R.B., tačiau nesunku įsivaizduoti, ką moteris pirktų kosmetikos parduotuvėje artėjant pavasariui.

„Drogo“ parduotuvės apsaugininkams įkliuvusi moteris uždaryta į areštinę. Ten jai kosmetikos neprireiks, o štai pagal baudžiamąjį kodeksą atsakyti teks.

Už vagystę baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu ir netgi iki trejų metų nelaisvės.

Panašiu laiku pirmadienį apsaugininkai sulaikė įtarimų jiems sukėlusį pilietį automobilių stovėjimo aikštelėje tik jau prie kito prekybos centro esančio A.Stulginskio gatvėje.

30-etis L.K. uždarytas į areštinę dėl pasikėsinimo apvogti automobilį.

Pareigūnai pastebi, kad vagys neretai naudojasi tariamu nepastabumu viešoje vietoje. „Kuo viešiau – tuo mažiau įtartina, tačiau toli gražu ne visada tai pasiteisina“, - pabrėžė Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius.

Pasak pareigūno, prekybos centrų apsaugininkai stebi automobilių stovėjimo aikšteles prie prekybos centrų.

„Apsipirkę žmonės paprastai eina ir praeina. Tačiau net ir dėl smulkios vagystės prie automobilio tenka stabtelėti“, - galimus apsaugininkų pastebėtus įtarimus minėjo K.Kasciukevičius.

Tačiau Kaune yra buvęs atvejis, kai iš automobilių stovėjimo aikštelėje prie prekybos centro palikto automobilio bagažinės buvo pavogtas medžioklinis šautuvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Migle

Migle portretas
Kai kuriuose prek. centruose nuo tų apsaugininkų nejauku darosi, iš paskos seka, įtariai žiūri...O kai nėra žmonių ir vagių, tai jie galėtų bent šaligatvius pavalyti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių