Užpuolikai merginą pagrobė ir miške išprievartavo

Panevėžio pareigūnai sulaikė pusamžį vyrą ir šešiolikmetį jaunuolį, kurie įtariami rugpjūtį nuvežę panevėžietę merginą už miesto ir ją išžaginę.

1967 metais gimusiam panevėžiečiui Dariui Janilioniui ir šešiolikmečiui Panevėžio rajono gyventojui šią savaitę skirtos kardomosios priemonės - atitinkamai trijų ir vieno mėnesio suėmimas, pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pareigūnai įtaria, kad nuo įtariamųjų nukentėjo ir daugiau merginų.

Devyniolikmetė mergina teigia rugpjūčio 10-osios naktį važiavusi dviračiu namo Taikos alėja, kai buvo užpulta.

Iš upės pusės netikėtai iššokęs vyras nustūmė merginą nuo dviračio, nusitempė ją link upės ir uždėjo ant galvos maišą. Kitas asmuo tuo metu merginos dviratį įkėlė į automobilio bagažinę.

Netrukus automobilyje atsidūrė ir mergina. Įtariamųjų automobilis su auka išvažiavo už miesto. Grobikai sustojo Panevėžio rajone, miške, kur abu merginą seksualiai prievartavo. Merginos teigimu, vienas iš įtariamųjų tikriausiai ją filmavo telefonu.

Vėliau mergina buvo atvežta į pagrobimo vietą. Čia skriaudikai aukai atidavė ir dviratį.

Policijos pareigūnai tiria galimai tų pačių įtariamųjų padarytus panašius nusikaltimus, todėl prašo nuo jų nukentėjusias merginas atvykti į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą arba paskambinti.


Šiame straipsnyje: smurtasišprievartavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

rj

rj  portretas
nu jumoras ----------panasu kad toji mergina juos isprievartavo jeigu jau jai antrankius uzdejo arba cia tas zurnalistas visiskas debilas

mindaugas

mindaugas portretas
LIETUVI, NEVERGAUK - DRĄSIAI GINK SAVO IR KITŲ PILIEČIŲ TEISES ! 2011 m. rugsėjo 28 d. (trečiadienį) 11 - 14 val. prie LR Prezidentūros vyks piketas. Reikalausime iš valdžioje dirbančių valdininkų, teisėjų, prokurorų personalinės atsakomybės dėl priimtų neteisėtų, aiškiai korumpuotų sprendimų, teisingumo ir piliečių pažeistų teisių atkūrimo. Kviečiame visus dalyvauti. Visuomeninės organizacijos. Tai išspausdinta Lietuvos dienraščiuose: "Lietuvos ryto" ir "Vakaro žiniose" 2011m. rugsėjo 24 d.(šeštadieni)

Odeta

Odeta  portretas
reikia nusikaltelius bausti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių